Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz
7Heads Drago #227 üzenetére
Szerintem azért ez az egész dolog nem ilyen egyszerű. Nem lehet csak a félelemmel magyarázni.
Én személy szerint úgy vagyok vele, ha már a google-t nem tudom kikerülni, -mert eleve google-s mail címre épült fel a jelenlegi életem-, de egy felületet ki tudok iktatni ami kíváncsiskodik akkor kiiktatom. Így is rengeteg olyan hirdetés jön a mail címemre ami elég zavaró. Nem kell még egy gond a hátamra.
Nem kellenek a hétvégi szalonnasütögetés közben beszélgetett kerti medencével kapcsolatos hirdetések, sem a haverral kávézás közben megbeszélt udvar térkövezéssel kapcsolatos zavaró levelek. Egyértelműen büntetendő lenne ez a cselekedet. És azt sem fogadom el válasznak, hogy a telefon megvásárlásával én mondjuk beleegyeztem volna abba, hogy lehallgathassák a beszélgetéseimet. Vagy bármibe beleegyeztem volna ami a személyes szférámhoz hozzáférést engedélyez. Szeretik félremagyarázni sokan ezeket a dolgokat. Itt most nem rólad beszélek. Általánosan terhelik az embert az embertársai ilyen faszságokkal, hogy fogadd el, a világ így működik. Ami igaz is hisz látom, de ettől én ezt még nem fogadom el. Sosem fogom elfogadni. Egyszer talán felébrednek az emberek azelőtt mielőtt azt veszik észre, hogy nincs saját életük. Bár sajnálattal látom, hogy egyre több a birka aki nagy élvezettel lubickol ebben “kényelmes” világban. -
pecccccccca
őstag
“Elég gáz, ha technikailag a FB képes ezt megoldani, az Apple és a Google viszont nem.”
Az apple és a google készülékgyártó is illetve érdekeltek a saját OS-ük függetlensége irányában. A facebook pedig csak lavíroz az adat kánaánban amit a különböző készülékgyártók különböző rendszereiken biztosít neki. Más dolga az FB-nek nincs csak lefölözni egyes “rivális” gyártók miatt kihagyott atjárási lehetőségek réseit és ezen keresztül előnyt szerezni magának. Persze, hogy megoldja, mert érdeke.
A googlenak viszont nem érdeke, hogy könnyen váltsanak apple-re az emberek és viszont úgy az applenek sem.
Asszem ennyi a magyarázat.
Szerencsére egy két játék teljesen függetlenedett ettől a mizériától és saját felületet biztosít a mentéseknek. -
pecccccccca
őstag
válasz
7Heads Drago #218 üzenetére
Nézd. Nem sírtam egyáltalán.
Az, hogy egy olyan játékot kezdtem újra amiben országos ranglista 19. voltam meg pont azt bizonyítja, hogy leszarom az egészet. Egy játék elvesztése nálam nem vágja ki a biztosítékot.
Egyszerűen csak reagáltam arra, hogy megoldott az átjárás google play és game center közt. Csak alternatív átjárás lehetséges köztük. Persze ez nem a google vagy az apple hibája. Így lehet megoldani. Elfogadtam.A facebook accountal kapcsolatban pedig már kifejtettem a véleményem egy másik topikban. Eléggé off téma. A lényeg, hogy semmiképp semmilyen formában nem csinálok fb accountot. Evvan. 😊
-
pecccccccca
őstag
válasz
7Heads Drago #216 üzenetére
Részemről annyi a gond vele, hogy nincs.
És nem, nem csinálok csak emiatt facebookot.-Azért írtam le, mert mindenhol megkapom, hogy csinálni kell egyet, gondoltam elébe megyek ezeknek a köröknek. 😊
-
pecccccccca
őstag
válasz
7Heads Drago #212 üzenetére
“Jelenleg is megoldott Ios-ból androidba, vagy vissza az accont átvitele a legtöbb játéknál. Kizárólag a játék fejlesztőin múlik az egész.”
4 hónapja váltottam andoidról iOS-re. 5-6 játékkal játszom felváltva illetve amik kb érdekelnek is és megmaradtak unaloműzőnek. Egyik játék mentésemet sem tudtam iOS-re átvinni. Kezdhettem mindegyiket előröl. Az egyik játékban országos ranglista 19. helyen voltam.
Annyit tudnak tenni a játékfejlesztők, hogy elérhetővé teszik mindkét OS alatt a faszbúk mentést és akkor át lehet vinni. A másik, hogy külön regisztrációhoz köti a mentést aminek semmi köze sem az androidhoz sem az iOS-hez.Tehát még mindig egyáltalán nem megoldott az android és az iOS közt a mentések átvitele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Apple Watch
- 3D nyomtatás
- Spórolós topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Videó stream letöltése
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardverkemping június végén
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest