Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annó az összes zsebpénzem erre ment el, nagyon várom

-
1tom
aktív tag
A régi Killer Instinct is nagyon ott volt anno. Bár a Midway és a Nintendo játéka volt, ezért fura, hogy One-ra jön ki. Remélem más konzolra is kiadják majd.
-
exec79
tag
ezek a 3 frames mozgások elég szarok...
-
anubys1984
aktív tag
válasz
danikollar
üzenetére
Nekem sikerült HD-ba kapcsolnom pár tucat kattintgatás után, de még úgy is gyalázatos volt a videó minősége...
-
danikollar
őstag
Ez a GT-s videó nagyon sz@r,mindig átvált SD-re. Itt a YT-os link, ezen nem váltakozik az SD és HD között.
Amúgy nem lesz egyszerű jól játszani vele, az eredetivel is nehéz volt anno jól játszani. Az is igaz, hogy akkor még csak gyerek voltam, lehet most jobban menne.
-
Szépnek szép. Animáció elég darabos sajnos. Azon nem tudom mikor fognak már változtatni hogy ha egy verekedős játékban bekap a karakter egy hatalmas ütést vagy netán karddal átszúrják akkor ne 1 centit hátratolódjon a fickó hanem esetleg reagáljon rá, esetleg odakapjon, hasonló dolgok. Elég röhejes a dolog hogy ütik mint a répát 1 centit eltolja az ütés de azon kívül csak egy csík csökkenése mutatja hogy mi van. Persze ettől még várós játék, csak már túl léphetnének ezen a dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest