Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz tki_ha5flt #23 üzenetére
"Igen, amíg egyetlen ékezetet sem akarsz használni, tegyük hozzá. :-) Onnantól halott próbálkozás."
Miért is?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
tki_ha5flt
csendes tag
"pl. az ipod touch-ommal szerintem viszonylag gyorsan lehet irni"
Igen, amíg egyetlen ékezetet sem akarsz használni, tegyük hozzá. :-) Onnantól halott próbálkozás.
Én próbáltam telefonként mindenféle nagytudású PDA-t, szerettem volna valami hasznosat és használhatót, univezálisat találni, de már teljesen ellene vagyok. Sosem kezelhetők rendesen egy kézzel, macerás használni, ha helyzet van, meg aztán nem fér a zsebembe, akkora stb. stb. Ma összeegyeztethetetlenek a különféle eszközök; egyik ebben a három dologban jó, a másik abban a háromban. Képtelenség jól dönteni. A Samsung közben összehozta a legdögösebb érintős S60-as gépet, aminek még a kamerája is használható. :-)
Pedig kedvelem a Nokiát - az E71-gyel a fentiek miatt jól elvagyok. Majdnem PDA, egészen telefon, már a rádiója is használható (a kamerát persze felejtsük el). Bár a programozók szívnak a Symbiannal, de az nem az én gondom. Másfelől ezen több program elfut, pont azok, amikre szükségem van, és legalább egyszerre is, nem úgy, mint az iPhone-on. És nem is döglik meg törvényszerűen intenzív használat esetén, mint pl. a Windows Mobile. Szintén saját, alapos tapasztalat.
Pedig eleinte hogy lelkesedtem az iPhone-ért, meg is védtem párszor - amíg ki nem derült, hogy milyenek hozzá a szoftverek és miért. A mai napig nem sok olyan készült rá, amit rendesen be is lehet állítani... Nulla opció nulla pénzért - vagy valami ilyesmi. Ja, és a Symbianon van még Clipboard-om is. :-) A számítástechnika szégyene, aminek legalább applikáción belül nincs valami vágólapszerű képződménye. A tököm gépel feleslegesen.
Múltkor az Apple Store-on hozzá akartam szólni (persze csak a saját ország, a magyarok látszanak, így felesleges is), be kellett jelentkeznem újra, mire megírtam, elküldéskor, és természetesen elvesztettem a hozzászólást. Az asztali gépemen, XP-n elküldés előtt rutinból mentek clipboard-ra a hasonlók miatt, nem is kell bosszankodnom. Eh... Hülye világ.
[ Szerkesztve ]
-
bope87
aktív tag
Uhh, ezmiez? Érdekes egy forma, de talán elvetemültebb maga az ötlet
-
Zanik
addikt
ByB Aura ötlete mennyivel jobb volt!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Bling95
őstag
hát ez elég érdekes egyébként szerintem is vannak már jó virtuális bill-ek ,, pl. az ipod touch-ommal szerintem viszonylag gyorsan lehet irni
-
Napfénysüti
nagyúr
Érdekes ötlet de a használhatósága erősen megkérdőjelezhető.
Més que un club!
-
félisten
-
plus44
veterán
válasz FoxiestFox #16 üzenetére
Előre-hátra-balra-jobbra + A-B és egy integrált SuperMario és kész is vagyunk.
-
félisten
-
orbano
félisten
válasz FoxiestFox #14 üzenetére
"hanem pl. csak néhány gombot, amik meggyorsíthatnák a kezelést,"
rakják rá a C, H, M, S, R és X betűket, a többit rejtsék el a menüben
A vér nem válik VAZZE!™
-
félisten
Szerintem ez hasznos lehet ha nem erőltetik rá a teljes qwertz-t, hanem pl. csak néhány gombot, amik meggyorsíthatnák a kezelést, vagy hogy érintőképernyős cuccokon is lehessen normálisan játszani.
-
plus44
veterán
Ez akkor lenne jó, ha ugyanilyen vékony lenne a billentyűzet, átköltözne csak az egyik oldalra és lenne egy QWERTY bill. amihez nem kell, hogy vastag legyen a teló, lehet sima vékony is. Na akkor olyanra befizetnék én is.
-
novinyul
veterán
Lehet hogy Észak Korea ellen vetik be? Elég feszült a helyzet a két ország között mostanság.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
ROBOTER
addikt
Nekem is a MIR jutott eszembe róla...
Nem értem én ezt a mechanikus gombsor erőltetést. A virtuális billentyűzetek között már van egész jó, az iPhone 3.5''-os kijelzője már viszonylag használható. Inkább azzal foglalkoznának, hogy a kijelző a telefon teljes előlapját kitöltse, így kicsivel 4'' feletti kijelzők lehetnének a mai telefonméretekkel, amelyeken kényelmesen lehetne gépelni. Igaz, a mechanikus billentyűzet nem takar, ez még mindig előnye, de a telefon 2x akkora lesz miatta...
-
Hebry
senior tag
Valahogy így a képről sehogy se jó.
-
Integra
titán
nagy a baj
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
vwpolopg
őstag
Ez elég érdekes... nekem meglehetősen használhatatlannak tűnik, nincs is normális fogása, nemhogy még gépeljen is rajta az ember....
-
pikszel
addikt
A napkollektoraival úgy néz ki mint a Szojuz.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
orbano
félisten
gondolom egy végleges terméknél optimalizálnák a méreteket és a formát, de még úgy is eléggé támadható ez a kialakítás.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ez olyan, mintha egy PDA-t ráraktak volna egy rohadt nagy gofrira
Jó lenne, ha megcsinálnák, kedvem lenne több oldalon keresztül fikázni
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
ben11
őstag
A Samu már repülőket is gyárt?Süti
-
HardSanyeee
őstag
Majd a pilóta ismerőseimnek beajánlom
-
plus44
veterán
És ezt honnan kell nézni...
-
Morden24
nagyúr
Erősen törésveszélyes, egy kissé nehezebb készülékkel rohadt kényelmetlen lehet, ráadásul asztalra lehelyezve nem nagyon tudom elképzelni, hogy praktikus lenne...
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest