Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
bbTamas77
üzenetére
Micsoda érv, gratulálok. Figyi, menj el szakújságírónak, mert ezzel a következetességgel és kritikai éllel bérelt helyed van a szakmában. Sőt már azzal, hogy összehasonlítottad a két játékot. Szerintem meg a Silent Hill olyan mint a Heroes 3, mert mindkettőben vannak szörnyek.
-
Goblin12
őstag
Behozzam a körbe a Saints Row-t?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bbTamas77
aktív tag
-
laceszgamer
addikt
Szerintem tipikusan az a játk amit a hype vitt, nem lett akkora szám amúgy. 4 óra alatt simán ráuntam.

-
Mate
nagyúr
A Nem Jersey-s DLC-ről tudni, hogy mikor jön? Annyit mondtak csak, hogy ősz. Gondolom Far Cry 4 megjelenésére nem tolják rá, így október közepe körül lenne talán a leglogikusabb kiadni.
-
Jhonny06
veterán
Nem tudom, hogy mit rinyálnak ennyien, teljesen vállalható játék volt. Az, hogy sokan egy GTA szerű valamit vártak (csak mert fel lehetett törni benne autókat és szabadon mászkálhattál) meg totál user error, senki nem mondta, hogy olyan lesz. Emiatt lefikázni nevetséges. Voltak benne hibák, de gondoljunk csak a GTA IV-re..

-
mentoloshypo
senior tag
Lesz kiegészítő? Ki gondolta volna.
-
Mate
nagyúr
-
GegeWarrior
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
+1
-
freeknight
őstag
Engem is felidegesít minden WD hírnél a GTA-zás. Közben csak annyiban hasonlít a két játék, hogy szabadon lehet járni a városban meg autót lehet lopni...
. De semmi baj, emlékezzünk csak az Assassin's Creed első részére, annál is ment a flame meg elégedetlenkedés, de nézzük meg, hol tart azóta a sorozat. Ha minden áron a GTA-hoz akarjuk hasonlítani a WD-t, hosszú távon szerintem meg is szorongathatja a GTA-t.De inkább játtszon örömmel mindenki amivel akar, én a magam részéről mind a WD-t, mind a GTA-t tolom
. -
Mate
nagyúr
Lesz értelmes, a kiegészítőhöz kapcsolódó hsz is, vagy csak unalomig kibeszélt, hú a gta mennyire jó, ez meg kaki hsz-ek?
-
Goblin12
őstag
Most akkor mi ez az éves bérlet? Valaki világosítson fel!!! Ez a game is olyan mint egy WoW hogy vvenni kell havi kártyát és akkor lehet játszani vagy mi? :S Mert látom már az új Borderlandshoz is tervezgetik ezt az akármit. :S
-
Mate
nagyúr
Várós ez is, de inkább a novemberit várom

-
ripla
addikt
szegény ember gta-ja.

-
bbTamas77
aktív tag
Jópofa de ha távirányítós autókkal akarok bohóckodni arra ott van a ReVolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Yettel topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Neked akartak jót!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.