- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
hm én az előzőt eladtam az egész konfiggal együtt és most vettem egy másikat helyette,
csak most más színben
én nagyon megvoltam vele elégedva, kicsi pofás és 1,5évnyi szerelgetés után sem szakadtak meg benne a csavarmenetek...
viszont ebbe egy blu-ray lejátszót szereltem és az egyáltalán nem értékeli azt, hogy döntve van
ezért az maradt a külső keretben, mert az abban is volt eredetileg, a ház elejébe meg tettem egy 1TB-os vinyót beépítőkerettel -
kisza25
félisten
4770 azért még egy jódarabig elég kell, hogy legyen, lehet procid gyengusz,
pl GTA4 megjelenésekor azt hittem le kell cserélni a HD4670-em mert 20-25FPS volt a csúcs teljesen mindegy volt, hogy milyen beállításokat használtam(késöbb jöttem rá, hogy ez procilimit),
de úgy alakult a procit cseréltem erősebbre X2 5400+BE ről Phenom II X3 710-re
és lássatok csodát 25-45FPStehát nem csak a vga a döntő
Shiftel sokan szívnak HD4850-HD4870+gyenge proci comboval,
nekem 25-40FPS HD4670-el, mert erős a proci -
kisza25
félisten
eladtam, mert megyek ki dolgozni oda a notit viszem, most még elment 15k-ért amikor áprilisban hazajövök, kaptam volna érte kb10k-t
majd akkor veszek helyette egy HD5670-et, vagy 5750-et
most megfordítottam a ventiket és hátrafelé fúj az összes így 5fokot hűltek a vinyók (35/30fok) az alaplap 30fok proci alapon 35fok
ezt még akkor mértem amikor bent volt VGA is -
kisza25
félisten
hát igen nem keveset agyaltam, meg próbálgattam amíg eljutottam erre a megoldásra
a vinyók elhelyezésével, meg hűtésével kapcsban, volt ennél cifrább megoldásom is akkor egy X2-es CPU hűtő gyári bordája volt passzívan a vinyón, de az csak 2-3fokot segített
aztán jött az aktív ventis megoldás felülről fújt lefele, aztán fölfele, aztán meg oldalra raktam, hogy szemből nézve jobboldalon fújjon kifele a venti kiszívva a hőt, persze variáltam hozzá a hátsó ventiket is, hogy megfelelő légáramlat legyen a házban és ne egymás ellen dolgozzanak a ventik
szóval szerintem is f@sz@ lett ez a megoldás, csak még azt nem tudom, hogy a 4. vinyót hová fogom tenni
azthiszem annak muszáj lesz külső HDD-nek lenni -
kisza25
félisten
válasz
mexicanraven #34 üzenetére
ezt az állítást cáfolnom kell
lehet az lepte meg, hogy függőlegesen vannak benne a dolgok és kitalált valamit gyorsban, hogy elállhasson a vételtől
-
-
kisza25
félisten
az előző házamtól (kódgenya) szélességben magasságban és hosszban is sokkal kisebb,
amúgy mindenképpen kellett volna vennem házat, mert az előzőn csavarmenetek megszakadtak, zörgött, esett szét az egész... amúgy én 6k-ért vettem újonnan és most is lehet kapni 7,5k-ért
Total90 : -
kisza25
félisten
sziasztok! Tulajdonképpen nekem 3db vinyó van benne,
a 3-at egy régi házam vincseszter keretébe tettem bele és azt csavaroztam be alulra a másik kettő alá
csak ezt azért nem írtam, mert ez nem tartozik közvetlenül az eredeti házhoz
D1Rect: azért mert ausztriába költözök, meg onnan vissza és 3hónapra kell beférnie a kocsiba a cuccnak kettőnknek és minden hely számít
az én házam már módolva van azért nem arról vannak a képek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged