- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuki00
tag
Igen, ennek a háznak nagy hátránya, hogy melegszenek benne a cuccok.....
Az én alaplapomra az everest 49fokot ír játék közbenMondjuk most nincs a házba venti...
amúgy megértem az eladás okát... én is vettem egy 4770-est 28 ért amikor kijött még nyáron.....
most 24 újonnan.... szal használtan ér 20at jó esetben
Nem baj használom aztán ha már semmi nem megy rajta beruházok egy újba... bár valszeg konfig csere lesz -
csuki00
tag
Én most 3 scythe s-felx-re gyűjtök
A hyper x2-ön noctuára cseréltem a ventit, de majd be akarok rakni egy scythe mugen 2-öt
Majd talán decemberbe tudok erre is költeni egy kicsit.... vagy marad az újévAmúgy te találtál neten moddolt toast-okat? mert elég kevesen foglalkoznak ezzel a házzal, kíváncsi lettem volna mások mit hoznak ki belőle.
-
csuki00
tag
Most néztem az új képeid.
Tetszik, hogy így elrendezted. Bár az én szemem egy kicsit szúrja a narancs zöld fekete kombó
Én is csinálgatom az enyémet, csak most semmi pénzem.... ha ez változik szolgálok pár képpel!Azt nem sikerült megfejtenem, hogy a ház aljába mi az az anyagba csomagolt cucc..... venti rajta egy harisnya?
-
csuki00
tag
Pár képet tudnál küldeni?!
Azt hiszem hátulra belehet tenni a 12-es ventit, csak most elfogyott a pénzem, majd szép apránként megcsinálom a hűtését is. Addig tettem még bele 2 ventit, így 2 8-as hátul és egy a vinyónál, elég jól teljesítMég valami szivacsot akarok belülre, a por miatt, utálom amikor porosodik a gép.
-
csuki00
tag
Nekem is ilyen házam van. Új gépet vettem, és ahogy megláttam megfogott. Optikailag is kisebb, meg ténylegesen is, nem foglal akkora helyet mint egy normál ház mégis ugyan az elfér benne, csak másképp. Egy hete vettem és tökéletesen megvagyok vele elégedve. Az anyagminősége átlagos, de ha úgy bánsz vele mint egy gépházzal nem lesz gond. Fehéret vettem, tetszik az ízléses kék megvilágítás, főleg a bekapcs/kikapcs gombnál ami folyamatosan kéken világít és ha gondolkozik fel-fel villan egy piros fény is. Tény, hogy a vinyók jobban melegednek mint egy átlagos házban, mivel jóval közelebb helyezkednek el, bár az is hozzá tartozik, hogy az elmúlt egy hétben 25-28 fokok voltak a szobámban. A ventilátor amit hozzá adtak nem egy csoda, de rosszabbra számítottam. Egy cooler master hyper tx 2-m van, hangra durván egyformán muzsikálnak. Amire sokan panaszkodtak, hogy függőleges dvd elhelyezés miatt gondjuk van, beesik a meghajtóba stb....stb.... Nekem nem volt vele gondom egy samsung SH-S223B-t vettem hozzá, halk nem esik ki a dvd belőle, nekem bevált, negatívumként megemlíteném hogy amikor becsukom csattan, másokat nem zavart én erre egy kicsit érzékeny vagyok. Az oldallapi ventilátor felszerelésről csak annyit hogy akinek nagyobb méretű processzorhűtése van az felejtse el (ez a normál házaknál is így van). Én bátran ajánlom mindenkinek, aki kis méretű dizájnos házat akar és ha nincs 2őnél több vinyója.
Valaki írt a moddolásról, ha feltöltene pár képet. Kiváncsi vagyok.
Pár kérdésem lenne, a bulldozer típusba elfér egy 12 centis ventilátor hátulra, toast nál is meg lehet oldani, vagy valamilyen átalakító kell hozzá?!
És ha valaki tud valamiféle megoldást a vinyók hűtésére, most nem arra gondolok hogy előre helyezzük azt amelyiken a win van, meg kapcsoljuk be a energiatakarékosságot, hanem tényleges hűtésről. Az írja le legyen olyan jó fej.
KÖSZI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest