- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valzor
aktív tag
Érdekes OLVASMÁNY a Moto 360-ról, sajnos csöppet sem olyan a kütyü, mint sokan elsőre gondolták. (Angol cikk)
-
stewe780
őstag
Attól, hogy valahol van pénz a divatkacatokra, attól ez még egy divatkacat marad. Két év múlva úgy repül a kukába, hogy nyekken.
-
Joachim21
őstag
Már nagyon vártam valami hasonlót. Prémium érzet és kinézet. Olyan óralapot állítok be nap mint nap, éppen amilyen kedvem van.
-
dsr
senior tag
Nem csoda , mindenki várta már
-
Szerintem az LG-nek nagyobb sikere lesz, ebben a szegmensben, még ha készlet hiánnyal szenvednek is.
-
Ali G.
senior tag
szerintem azért jó lenne tudni hány darab volt raktáron, mert ez elég, félrevezető hír, hogy elfogyott hamar, ha kevés volt raktáron ez logikus hogy elfogyott, persze a számokkal már nem igazán dobálóznak... ez megint egy olyan hír, ami azt nyomja bele az emberekbe hogy rendelniük kell azonnal mert nem lesz , hagyjuk már az ilyen dolgokat
-
BaLee
addikt
Van egy Casio órám, atomóráról állítja a pontos időt minden nap, illuminátoros háttérvilágítása van és nagyjából 10 éves. Még nem volt benne elem cserélve.
És ha ránézek mutatja az időt, nem kell felráznom, megráznom meg koppintgatnom sem. -
M5Norbi
őstag
Hát ez egyéni nekem 5 colig jó pedig nincs nagy kezem.
De 4 től már csökken a könnyed használhatóság az tény.Ami sokat határoz még az a káva.
-
daniel909
addikt
bár ha 1 napig bírja az már elegseges mivel elegáns a töltés és kényelmes. + most néztem egy videóban h rázásra és koppintásra is felébred a kijelző, nem is rossz úgy az 1 nap. amikor kell mutatja mi van.
elképzeltem h nem az ágy szélére teszem az órám mikor otthon vagyok hanem a töltőre. nem rossz ez végülis. -
zeon.hu
nagyúr
-
M5Norbi
őstag
Én gratulálok a Motorolának
Nagyon szép eszköz. Számomra teljesen felesleges de biztosan van akinek ez volt álmai netovábbja.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #15 üzenetére
gondolod?
átlag telók átlag kézben 1 napnál kicsivel tovább bírják.
ez a kütyü a telefon akksijának az 1/5-1/6-od energiáját veszi fel.
a telefont mindenképp töltőre teszed éjszakára, mert tökmindegy, hogy 40% vagy 12% maradt benne, viszont az óra 2x annyi ideig bírná. -
Haneto
tag
-
Lionking01
tag
"Kiapadtak a Moto 360 készletek"
Hivalatosan lehet. Bezzeg az EBAY tele van. Jól kihasználják, hogy egylőre csak ott lehet hozzájutni. -
daniel909
addikt
az a bajom vele, h nem jó az akku, nem jó felbontású a kijelző. utóbbival meg tudnék barátkozni.
úgy bír 1 napot ha lekapcsolja a kijelzőt, ha mindig megy úgy fél nap. ez nem szimpatikus. ha bírna egy napot úgy h állandóan mutatja a kijelzőt, nem lenne gondom vele. kiforratlan.majd a követező változat jobb akkut kap. ezt szerintem most kihagyom. az LG órája se rossz, még azt szemügyre veszem, nekik csak a 2. próbálkozás lesz az. bár dizájnra ez jobb + az a töltődés nagyon-nagyon állat!
azt még nem tudom ha felemeled a kezed (h megnézd az időt) felkapcsol-e a kijelző?? még így ki lehetne bekkelni az egy napot, és nem kéne nyomkodni h lásd az időt. bár a szenzorok folyamatos mérésének köszönhetően ugy se birná az akku.annyira jó lenne áttörés akku-ügyben.
-
AS
félisten
Lg órája jobb meg szebb is de drágább is lesz.
-
zeon.hu
nagyúr
majd kifejlesztik ezekhez is a Qi töltést és elég lesz rárakni a telefonra.
így lesz 2 olyan kütyüd, ami akár 1 egész napot is kibír... -
Matada2.3
veterán
Ennyi pénzért itthon senkinek sem érné meg, magyarul se tud még, úgy néz ki nekünk sokat kell majd várnunk mire eljut ide is.. Mellesleg nekem még mindig bejön
-
r3dsnake
nagyúr
Fél napos üzemidővel kalap kakit sem ér. Pedig ez legalább szép, ellentétben a többi gyártó erőlködésével.
-
maggi1886076
addikt
nem csoda, hogy elkapkodták, jo kis cucc
-
Sanyi.il
aktív tag
Amíg ilyen az akku idő, nálam marad a sima karóra... drága karkötővé válik ha lemerült napközben.
-
Kaminski
tag
Na, mondom én, ha van értelme az okosórának, ha nincs, mindenkinek lesz! És mostantól mindenki a csuklóját fogja vakargatni! Megteremtik az emberekben a birtoklási vágyat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A premier után alig néhány órával már hiánycikk a Motorola kerek kijelzős okosórája.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest