- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
domerator #37 üzenetére
Linkeltem X-A1 tesztfotókat. Leszarod.
Linkeltem tesztet az X-M1-ről amiben ugyan ez a szenzor van. Leszarod.
Idéztem egy kulcsfontosságú mondatot az X-M1 szenzorról, mégpedig, hogy még a legmagasabb ISO értékek körül is jól használható. Leszarod.
Akkor tulajdonképpen miért jöttél ide siránkozni? Mert azon kívül, hogy az ISO 6400 (25600) maximumon pörögsz és siránkozol és látatlanban fikázod a gépet, nem túl sok érdemit tettél hozzá a témához.
Ez nem a fényerős objektív bűvöletéről szól, hanem arról, hogy még nem sokat tudunk az X-A1 képességeiről amíg nem özönlenek ezerrel a tesztek, de az X-M1-ből sok dologra lehet következtetni. Például arra, hogy hiába ISO6400 a maximum, jól teljesít ott is, így a nyafogásod megalapozatlan.
Szerk: Abban sem tart vissza senki, hogy megvedd a Canon 5Dmk3 vagy 6D vázakat ha ennyire fontos neked a magas érzékenység. Ha meg csak ebben az árban keresel gépet, akkor kíváncsi vagyok, hogy tudsz-e olyat mutatni ami ennyi pénzért tökéletes fotókat készít ISO 6400 mellett. Kérlek sorold őket!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
domerator #22 üzenetére
Vagy a fényerősebb objektív, melynek megvásárlásában senki sem akadályoz. Nem értem, hogy egy 200k alatti MILC esetében miért elvárás a fényerős alapzoom kitobjektív. Tök szép lenne mondjuk egy stabilizált 16-50mm f/2.8 konstans fényerővel, de ez önmagában többe kerülne mint a teljes kit csomag ára, főleg ha a szokott Fujinon minőségben készül el. Még a jóval drágább X-E1 mellé adott, jóval drágább XF 18-55mm is leszűkül a vége felé f/2.8-ról f/4-re.
Majd meglátjuk mit tud a gép magasabb érzékenységen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest