- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Lehet, hogy hülye kérdés, de lehet még valahol venni Vista kulcsot, vagy digitálisan megvásárolni az oprendszert?
-
szupermacs
veterán
válasz
#40553216 #58 üzenetére
Az én szemem akkor is orgazmust kapott tőle, főleg a színek miatt. Annyira modern volt, hogy a 7 egyszerűen bántotta az esztétikai érzékem utána.
A henger alakú tálca a füstszínű, félig áttetszőségétől és a Start gomb üveggömb alakjától én odavoltam. A fekete UI a böngészőnél, amikor teljes ablakba tettem (és a tálca is) annyira megfogott, hogy hiányzik mindenhonnan.
Még Nokia telefonra is elkészítettem témázó alkalmazással ezt a felületet magamnak. Talán az volt a baj, hogy túlságosan meghaladta a korát, mert a korábbi rendszerekhez képest hatalmas eltérés volt. Ez olyan dolog, hogy elsőre vagy megtetszik, vagy sose fogod megszokni. Esetleg a Zune téma volt kicsit hasonló XP-re, amit szintén sokáig használtam. Szerintem szépen volt megtervezve.
A csempés felülettel sincs gondom az újabb rendszerekben, de az inkább egy olyan rendszerben jó, ahol az irányítás nagyon kötött, mint az X-Box.
A 7-ben vitték tovább a Vista felületet (telepítésnél még az eredeti fekete tálca egy részlete is benne maradt) csak teljesen lecsupaszították. Nekem ez felfoghatatlan volt. Ahelyett, hogy inkább finomítottak volna, legyalulták a szépséget.
Szeretem a bonyolult dolgokat. -
szupermacs
veterán
XP-t szerencsére csak pár évig kellett használnom. 98-at használtam kb 2004-ig, amikor ismerős felrakta nekem az XP-t, mert az szerinte mennyire jó és milyen elavult a 98. Egyáltalán nem jött be. 2008 körül tettem fel a Vistat, de SP1-ig sok kékhalálom volt. Utána már semmi baj nem volt vele. Gyönyörű volt, jól működött. Aztán kb. 3 évvel később próbáltam ki a 7-et és maradt a gépen, pedig nagyon nem tetszett. Most sem tetszik a külseje, de az újabbaknak még ennyire sem.
Amire én használtam, arra bőven elég volt az is. -
szupermacs
veterán
A kedvenc rendszerem volt. Rettentő drága volt, amikor kijött. Sajnálom, hogy a 7-ben, vagy a későbbi verziókban nem vitték tovább azt a szép dizájnt. A legszebb oprendszer volt, amit valaha láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Windows 11
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest