Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
nem tudom de nekem a 3 eves 6230imbe meg nem kellet aksit cserelni es ugyanolyan mint mikor megvettem, ergo LESZAROM. de gondolom te masodpercenkent cserelsz akksit a tiedbe. amugy eztis benezted mert nemetorszagba lehet fuggetlenul kapni hivatalosan az iphonet
a masik meghogy aki ilyen telefonokra kolt, az hamarabb csereli le a mobiljat minthogy akksit kelljen benne cserelni, ez az aksi dolog mar nagyon sok eve nem tema ha nem tunt volna fel, mondok jobbat, 7 eves 3410esem is 1 hetet birja meg
mellesleg neked sincs sok fingod az iphone temaval kapcsolatban azt elarulom... amugy mar nem azert de igy mms meg 3g tema, holvan a csodas symbianra egy rendes mail kliens? egyet se lattam meg ..aki meg azt gondolja hogy kenyelmes bongeszni az alap nokia bongeszovel az nezze meg ezt: http://youtube.com/watch?v=UrsLSQ1OsTY
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- LEGO klub
- Vicces képek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Yettel topik
- Napelem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a masik meghogy aki ilyen telefonokra kolt, az hamarabb csereli le a mobiljat minthogy akksit kelljen benne cserelni, ez az aksi dolog mar nagyon sok eve nem tema ha nem tunt volna fel, mondok jobbat, 7 eves 3410esem is 1 hetet birja meg