- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
A sima G3-ban valóban, de volt egy erősebb változat is 3 giga RAM-mal és Snapdragon 805-tel.
-
m1lan
őstag
válasz
tomboy0013 #24 üzenetére
Hát, be is, ha azt nézzük, hogy a leggyengébb csúcskészülék volt két éve, és ha jól tudom, a Snapdragon 805-ös LG G3 grafikus szempontból még verte is.
-
Sanya
nagyúr
válasz
tomboy0013 #24 üzenetére
G4-nek a szériahiba tett be.
G5-nek a gagyi minőség, a v20-nak az elérhetőség. -
Bandi995
aktív tag
Miért lesz kevésbé mesterséges? Virsliből lesz a ház?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
SkyLine3000 #9 üzenetére
Abból a rossz nézetből indulsz, hogy nem szólalnak meg ezek az asszisztensek - sajnos - a mi anyanyelvünkön. Viszont nyilván nem mi vagyunk a célközönség, és azokban a külföldi országokban, ahol az ottani anyanyelven kommunikál ez a mesterséges intelligenciával jóformán megáldott asszisztens, ott nagyon hasznos és klassz dolog lehet belőle.
De azért én is remélem, hogy a Siri és társai a közeljövőben kapnak magyarosítást.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
slimshady #16 üzenetére
Te hogyan oldanád meg, ha felvásárolnák előled az utolsó darabig az összes cuccot? Otthon a garázsban nekiállnál összeforrasztani párat?? Szted, ha meg tudták volna oldani, nem 835el jönne ki? Hagyjuk mááá a hülyeséget.
Nyilván pont ezért olcsóbb is lesz valamivel, mintha 835 lenne benne. Legalábbis gondolom. -
Balzak83
senior tag
Én ezt a hangvezérlés/ utasítás bemondás dolgot a 3D szemüvegekhez hasonló zsákutcának érzem. Nagyon-nagyon pontosan kellene ahhoz működni, hogy ne csak pár napig használja valaki, hanem beépítse a felhasználói szokásai közé. Ehhez kellene még az is, hogy minden, érintéssel megoldható műveletet kiváltson, minden szituációban.
-
Matada2.3
veterán
Túl sok jót hallok már. Nehogy valami triviális dolgon bukjon el a koncepció.
-
slimshady
senior tag
válasz
SkyLine3000 #9 üzenetére
Ha már flagship akkor legyen benne a legújabb SoC, hogy hogyan oldják meg az legyen az LG gondja. Annyiért amennyit manapság kicsenget az ember egy ilyen telefonért, ez szerintem elvárható.
-
Mr. Sword
tag
Nagy kíváncsisággal várom ezt a készüléket, hogy vajon érdemes lesz e rá váltani tavasszal, vagy csak a G3 fog új aksit kapni.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
pusszycat #11 üzenetére
Majd esténként nehogy megzavarodjon az asszisztens, hogy miért akarod annyira a vízbe nyomni a fejed.
-
judas13
addikt
Költői kérdés :Új mega buktának ágyaznak meg most vagy sikerre lesznek ezzel ítéltetve?
-
pusszycat
nagyúr
Kezdhetem csiszolni az angol kiejtésemet, mert ezek hajlamosak félreérteni a dolgokat.
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
SkyLine3000
addikt
Én sem látom értelmét. Ez megint egy olyan fícsör lesz, amit a felhasználók döntő többsége valószínűleg soha nem fog használni.
(#5) marcarc: Alapvetően bármire elég az SD821/4Gb ram páros. Nincs vele semmi gond. Max azért lehet belekötni, mert már ott a 835. De ha tényleg úgy van, ahogy írták, akkor ne az Lg legyen már a hibás, mert a nyomorult samsung felvásárolta az összes 835-öt. Ha így is lesz, biztos előbb-utóbb ki fog jönni 835el is Lg.
-
slimshady
senior tag
válasz
holozis_HUN #6 üzenetére
Vannak más felhasználási esetek is.
-
holozis_HUN
addikt
Meg ki az, aki pl metrón pofázik, Hey, Google
főleg, hogy nem is értené a hangzavar miatt.
-
marcarc
senior tag
jon majd egy jo kis SD 821-el es 4 giga rammal. #hatalmaskarrierdenelegyenigazam
-
Jassz
tag
Nekem alapvetően tetszenek az LG telefonok, de attól félek bármilyen okos is lesz, kap egy marha nagy méretű Qhd kijelzőt valami 2800-as akksival és annyi az egész élménynek pár óra alatt...
-
xmaas
őstag
Csak nehogy a megvalositassal rontsak el ezt is mint a G5 ost, hajra legyen egy jo keszulek.
Amugy ezt a szemelyi asszisztens faxsagot csak en erzem baromi eroltetnek ?Semmi szuksegesseget nem erzek ilyen termek irant hogy dumaljak a "telefonnal" az meg okoskodjon nekem meg "tanacsokkal" kedveskedjen nekem meg "intezze" a dolgaimat iranyitson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest