- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
Légzést elemző ketometerrel van valakinek tapasztalata? Ugye a pisi teszt semmire nem jó, a vér elég drága, ezt írják a legjobb megoldásnak. Én ezt találtam:
https://ketohc.com/products/khc-m3-ketone-breath-meterValaki használ ilyet, vagy valami mást?
köszi -
SlayerSub
tag
Mésik kérdésem lenne, hogy van-e valami extra tippetek arra ha emelett a diéta mellett a testömegem növelését szeretném elérni. Vagy az egyszerű válasz a még több zsir bevitel?
[ Szerkesztve ]
-
SlayerSub
tag
Két dolog, az egyik ami örömre ad okot, hogy 1 hét után rozsaszín a ketophan csík, gondolom nem én vagyok superhuman szimplán ez normális.
Viszont hasmenéses napra keltem, lehet tegnap a csülközést túl tóltam, ilyenkor mivel teszitek helyre magatok?[ Szerkesztve ]
-
SlayerSub
tag
Ha intenziv edzés előtt tolok egy banánt, akkor az nem dob ki a ketózisból ugye, mert felhasználja a szervezet rögtön?
-
SlayerSub
tag
Vettem ketophan csíkot. Valaki felvilágosítana a használatról, értelmezésről? Most, hogy így vettem sok helyen olvasom, hogy bullshit, vérteszt kellene inkább.
Akkor ez jó valamire? -
SlayerSub
tag
válasz Cathfaern #1954 üzenetére
Köszi az app tippet.
A honlapok kapcsán én pont attók tartók, hogy tudománytalanok és pontatlanok. Nagy számban találhatók bors szintű cikkek, és általában a rövidségre, tömörségre koncentrálnak, háttértudást keveset adnak. De persze eddig nyilván netről tájékozódtam. -
SlayerSub
tag
Sziasztok!
Egészségügyi problémák miatt jutottam arra az elhatározásra, hogy belekezdeknék a keto diétába. Sok tanulmányt elolvastam már illetve videot néztem meg. Azonban nem akarok mélyebb tudás nélkül belekezdeni, így egy javasolt könyv elolvasával kezdem: Keto Clarity(Jimmy Moore). Nem tudom van-e esetleg véleméynetek a könyvről.
Továbbá amibe segítségeteket kérném, hogy milyen appot használtok, ha használtok a bevit kalória nyomonkövetésére? A Yazio elég jónak tűnik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest