Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• anda64

csendes tag

válasz robekri #700 üzenetére

Hát a legpozitívabb valószínűleg itt nem sokakat érint, mivel úgy látom, ez egy fiús fórum. De azért leírom. :)) 50 felett vagyok, változókor, már az őrület határán voltam a hőhullámok miatt. Próbáltam egy csomó féle készítményt (gyógyszereket nem), de max. kicsit enyhítette egy kis időre, aztán ismét erősödött. Tavaly decemberben kezdtem az IF-et (Intermittent Fasting, a 24 órást próbáltam), és néhány alkalom után éreztem, hogy jobb a helyzet. Aztán január közepén kezdtem a ketogént, és azóta is egyre jobb. Tulajdonképpen nem tudom, hogy a keto nélkül az IF is elég lett volna-e, de nekem együtt a kettő tökéletes. A keto miatt nincsenek éhségrohamaim, sokkal könnyebb így az IF-et is csinálni. Elkezdtem fogyni, bár nem olyan nagy mértékben, mint sokan (heti 1-2 sőt 3 kilót is olvastam néhol), de én ennek is örülök, mert már évek óta hiába próbáltam lejjebb vinni a súlyomat, nem sikerült. Kevesebb alvással is jól vagyok, jobb a kedvem, a közérzetem. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ja, még valami. A lábszáramon a bőr évek óta nagyon száraz volt, ez megszűnt, most tejesen normális.

Új hozzászólás Aktív témák