- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Ízlésről vitatkozni felesleges, de szerintem ez nagyon jól sikerült.. el nem tudtam képzelni merre lehetne továbbvinni a define 6 designját, de ez "kellemes" csalódás lett.
Számomra pluszpont, ODD hely is megmaradt. Bár igaz, akkor beáldoz az ember némi felső ventilátorhelyet (igaz, én a mostani define 5ösöm esetén is zárt felső részt használok).
A zárt előlapról:
még növelték is a korábbi modellekhez képest az oldalsó rácsok méretét (kicsit), de ha agyontuningolná az ember csak ki kell nyitni az első ajtót (de maximum pár fokot jelent, ha alsó ventilátorok is vannak).Érdekes, az előd define 5 ami nekem van, jól elvan benne egy FX rendszer. Pedig a házventik minimumon mennek és merevlemezekkel is tele van pakolva.
Összességében én örülök a ház megjelenésének.
Ha gépet újítanék, vagy megtartanám a jelenlegit vagy egy utódmodellre cserélném, bár a define 6 annyira nem győzött meg (hogy kell az nekem 5ös helyett).. Ezt már jobban eltudom képzelni helyette, főleg fehér színben...Bár az ára mellbevágó generációról generációra drágábbak a modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Robogó, kismotor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest