- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Ízlésről vitatkozni felesleges, de szerintem ez nagyon jól sikerült.. el nem tudtam képzelni merre lehetne továbbvinni a define 6 designját, de ez "kellemes" csalódás lett.
Számomra pluszpont, ODD hely is megmaradt. Bár igaz, akkor beáldoz az ember némi felső ventilátorhelyet (igaz, én a mostani define 5ösöm esetén is zárt felső részt használok).
A zárt előlapról:
még növelték is a korábbi modellekhez képest az oldalsó rácsok méretét (kicsit), de ha agyontuningolná az ember csak ki kell nyitni az első ajtót (de maximum pár fokot jelent, ha alsó ventilátorok is vannak).Érdekes, az előd define 5 ami nekem van, jól elvan benne egy FX rendszer. Pedig a házventik minimumon mennek és merevlemezekkel is tele van pakolva.
Összességében én örülök a ház megjelenésének.
Ha gépet újítanék, vagy megtartanám a jelenlegit vagy egy utódmodellre cserélném, bár a define 6 annyira nem győzött meg (hogy kell az nekem 5ös helyett).. Ezt már jobban eltudom képzelni helyette, főleg fehér színben...Bár az ára mellbevágó generációról generációra drágábbak a modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest