- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Hová lett 1000 mAh?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Igazat szóltál,szívemből szóltál.
Mapok mostani Open World játékokba is elég nagyok,10X nagyobb mapok nem növelik érdemben a játék élményt,jó ha megtöltik élettel hozzá ad valamit,de elég nagy az olló a megcsinálásához szükséges lóvé és a nyert élmény között.
Továbbra is a komplexebb fizika,részletesebb sérülésmodellezés és a több animáció híve vagyok,ezek tudnának a részletességen olyat dobni hogy a jelenlegi map méreteken is nagyságrendileg komplexebb játék élményt kapjunk.Szerk:
Chapel: Persze jó a minél nagyobb map méret, szerintem akkor lenne értelme tovább növelni ha AI eljut arra a szintre hogy automatizálni lehet az egész,vagy a folyamat nagy részét.Manuálisan rossz helyre befektetett pénznek tartom. -
Chapel
addikt
Ezért írtam jóval kisebb területeket, a teljes bolygó helyett.
Oké, legyen egy ország (lehet fiktíven összerakva, hogy ne érje szó a ház elejét), de igenis azt gondolom hogy openworld téren, 5-10-20x-os map lehetne ebből kiindulva, azután jöhet a finomítás.
Nem a bolygót kérem...azt majd Gta10-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged