Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Hát ilyen "marketingigazgatót" nem lehet nehéz pótolni... Magyarországon még mindig "nevenincs" márka a HTC. Csak tényleg azok ismerik, akik értenek is a telefonokhoz. Épp ma egy ismerősöm nonamezte le a HTC-t, amikor meglátta a telefonom. Ennyire nem ismert márka. De persze a galakszit, meg ájfónt ismeri, ennyit tudott a telefonokról, neki is S3 van (más márkát nyilván nem ismer). Mondtam neki, hogy csak az vesz HTC-t, aki ért a telefonokhoz.
(#9) Lionking01: Hatalmas +1, ha Android, akkor csak is HTC! A Sense az egyetlen, amelyik nem, hogy úgy működik, mint a stock Android (gördülékeny, gyors, nem akad), hanem még tovább is tuningolja, jobbá varázsolja az egészet! Mintha a stock androidot még tovább fejlesztették volna, hogy még gyorsabb, stabilabb legyen. Lehet itt hisztizni a 4MP miatt, az M7 a mai napig gyorsabb mint a legtöbb snapdragon 800-801 csúcstelefon pl. S5, vagy G3. És szerintem ez elmond mindent a HTC telefonokról. De legalább az említett készülékek kicsaltak 32233253 antutu pontot...
Azon röhögtem a T-Mobilenál, hogy gyorsabban tölti be a tárcsázót az M7, mint az S5, pedig az M7-nél még az alkalmazásváltóból is kitöröltem.
szerk: Tény, hogy nem csinál tükörreflexes képet egyik sem, de facebook-ra tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Éjszakai műszak
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- XPEnology
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest