- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
A legtöbb nívós márkának is vannak különböző típusai, amik árban, és minőségben is külön-külön szinteket képviselnek. Ez érthető is, mivel minden gyártó úgy van vele, hogy a piac lehető legnagyobb részét akarja lefedni. Természetesen a legolcsóbb típusokhoz ők is az árban hozzá illő belsőt pakolják. De azért ők sem adják egy bizonyos szint alá, mivel az már a márka hírnevét veszélyezetné. Pl. Thermaltake-ból nincs 5-6000Ft-os táp, míg a fentebb említett hákácé-ból van, ellenben a hákácé-ból nincs 20 EFt-nál drágább, mert azon az árszinten meg már nem tud labdába rúgni a nagyokkal. Pl. a Thermaltake-nak is van középkategóriás típusa, a Munich, és a Hamburg, de azok is 15EFt-nál kezdenek. A felsőkategória alján, ott van a Smart, a topkategóriában pedig a Troughpower, amit 30 alatt nem kapsz.
-
jedis
senior tag
Szóval akkor én, és a hozzám hasonlók itt a PH-n hülye sznobok vagyunk, hogy ugyan azért a teljesítményért, és megbízhatóságért képesek vagyunk dupla árat kifizetni csak azért, hogy arra a sz.r bádogdobozra termálték legyen ráírva, ne pedig hákácé ?
"Végülis egy codegen is megfelelt annó, mert annál nem jobbak."
Te meg itt vágtad el magad
-
jedis
senior tag
Persze, a maguk idejében jók voltak, de mutass már nekem egy olyan Codegen tápot, ami biztonságosan kiszolgált volna, egy húzott FX-8350 -est, és egy húzott 290-est .
Mondjuk egy táp minőségét, az alapból rajtuk lévő PCI-E csatik számából lehet lemérni ( szerintem ). Az én 650-es Troughpower 650-es Gold-omon 4db 6+2 -es tápcsati van alapból. Nézz csak szét a "budget" kategóriájú tápoknál ( ahová a Codegen is tartozik(zott)), hogy egy 650-es tápra mennyit ( mernek ) rakni ők ! Általában 1db 8-as, és 1db 6-os van rajtuk. Szóval akkor vagy az én 650-esem nem 650 ( hanem 800 inkább ), vagy azok nem 650 -esek ( max. 500 ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest