Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
úgy néz ki, hogy ez lesz belőle:
* 4GB storage
* Price: $349 (pre-rebate)
* Camera: 2 megapixel fixed focus digital camera and flash / video capture
* Connectivity: Bluetooth 2.1 w/ A2DP and EDR, USB 2.0 via micro USB
* Removable 1150 mAh battery (4 hours 3G talk time)
* Messaging: SMS, MMS (picture and video only), integrated IM client
* Contact sync with AT&T Address Book
* MediaNet
* Cellular Video
* Email: POP3, IMAP4, and EAS support
* A-GPS
* Audio: WAV, MP3, AAC, AAC+ ringtones
* Video Playback: MPEG4, H.264, H.263az ára nem az igazi. ennél akkor a Pré drágább lesz, ami már túl sok nekem.
-
Integra
titán
szóval te buzi e vagy vagy nyegle
na de komolyra fordítva, úgy tűnik még mindig dívik a kisebb, vékonyabb, jobb agymenés, de szerencsére még vannak páran akik rájöttek, hogy ez nem így van, mert a miniatűrizálás már a használat rovására megy.
ok, neked fontosabb, hogy a zsebedben jobban elférjen, nekem meg fontosabb, hogy használni jobban lehessen. megfogni, kézben tartani, ehhez meg méret is kell.
a büdös életben ilyen gondjaim még nem voltak, hogy ne fért volna bármelyik nadrágomban be a telóm vagy pda-m.
de az is lehet, hogy én még ősember vagyok, mert az evolúció új fiatal generációja már kórosan vékony ujjú pálcika emberamúgy meg ha vékonyítani akarnak ne a klavit spórolják le, hanem amoled dipslayt neki E!
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baliii
senior tag
-
Integra
titán
fanyalgók vegyenek mikro telefont, már egy touch 3g-t is rohadt nehéz stylus nélkül nyomkodni, ez pasi telefon, akinek meg letörik a kis kacsója meg húzza a zsebét, az vagy buzi vagy nyegle és még életében nem nyomott fekvőtámaszt, ennyi.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
V B A
aktív tag
Érdekes. Én pont úgy látom, hogy egyre több ember vásárol qwerty-s telefont. 10 éve még szinte csak a Nokia communicatorok voltak ilyenek, ma meg már a SonyEricsson, HTC, HP, PALM ... is gyárt ilyeneket.
Tény, hogy az iPhone-divat ez ellen megy. De touchscreenen gépelni ... Akkor már inkább a kézírásfelismerés. Sokáig használtam Graffiti-s Palmokat, teljesen jól működtek.
-
rhen
senior tag
Szerintem nem nagy a Pré sem. Egy bizonyos méret alá nem lehet menni, mert már a használhatóságot rontja. A Pré-nél nem kell kisebb készülék. Ha a qwerty-t elhagyják, akkor persze lehet vékonyabb, de felületre el nem tudok képzelni kisebbet.
Qwerty-t elhagyni meg szerintem hülyeség lenne. A WebOS nekem úgy tűnik, hogy erősen támaszkodik a qwerty-re. Nekem nem kellene fizikai billentyűzet nélkül. Inkább egy oldalirányban kitolható billentyűzetet szeretnék, az tetszene. Akkor picit nagyobbak lehetnének a gombok.
-
David75
őstag
A képernyő viszont lehetne nagyobb már csak a virtuális billentyü miatt is.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- Eladó Haibike Sduro 6.0 ebike
- Eladó ASUS VG249Q3A 24" FHD Gaming monitor 180Hz - 2024.10. hóban vásárolt (36 hó garancia)
- Új Red Dead Redemption 2 gamer egárpad eladó 30 X 60 cm
- Új Samsung Galaxy S23 5G 128GB/8GB telefont 3év garival 2év Full biztositással Foxpost az árban !!!
- Samsung A55 5g 256gb eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest