- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
úgy néz ki, hogy ez lesz belőle:
* 4GB storage
* Price: $349 (pre-rebate)
* Camera: 2 megapixel fixed focus digital camera and flash / video capture
* Connectivity: Bluetooth 2.1 w/ A2DP and EDR, USB 2.0 via micro USB
* Removable 1150 mAh battery (4 hours 3G talk time)
* Messaging: SMS, MMS (picture and video only), integrated IM client
* Contact sync with AT&T Address Book
* MediaNet
* Cellular Video
* Email: POP3, IMAP4, and EAS support
* A-GPS
* Audio: WAV, MP3, AAC, AAC+ ringtones
* Video Playback: MPEG4, H.264, H.263az ára nem az igazi. ennél akkor a Pré drágább lesz, ami már túl sok nekem.
-
Integra
titán
szóval te buzi e vagy vagy nyegle
na de komolyra fordítva, úgy tűnik még mindig dívik a kisebb, vékonyabb, jobb agymenés, de szerencsére még vannak páran akik rájöttek, hogy ez nem így van, mert a miniatűrizálás már a használat rovására megy.
ok, neked fontosabb, hogy a zsebedben jobban elférjen, nekem meg fontosabb, hogy használni jobban lehessen. megfogni, kézben tartani, ehhez meg méret is kell.
a büdös életben ilyen gondjaim még nem voltak, hogy ne fért volna bármelyik nadrágomban be a telóm vagy pda-m.
de az is lehet, hogy én még ősember vagyok, mert az evolúció új fiatal generációja már kórosan vékony ujjú pálcika emberamúgy meg ha vékonyítani akarnak ne a klavit spórolják le, hanem amoled dipslayt neki E!
-
baliii
senior tag
-
Integra
titán
fanyalgók vegyenek mikro telefont, már egy touch 3g-t is rohadt nehéz stylus nélkül nyomkodni, ez pasi telefon, akinek meg letörik a kis kacsója meg húzza a zsebét, az vagy buzi vagy nyegle és még életében nem nyomott fekvőtámaszt, ennyi.
-
V B A
aktív tag
Érdekes. Én pont úgy látom, hogy egyre több ember vásárol qwerty-s telefont. 10 éve még szinte csak a Nokia communicatorok voltak ilyenek, ma meg már a SonyEricsson, HTC, HP, PALM ... is gyárt ilyeneket.
Tény, hogy az iPhone-divat ez ellen megy. De touchscreenen gépelni ... Akkor már inkább a kézírásfelismerés. Sokáig használtam Graffiti-s Palmokat, teljesen jól működtek.
-
rhen
senior tag
Szerintem nem nagy a Pré sem. Egy bizonyos méret alá nem lehet menni, mert már a használhatóságot rontja. A Pré-nél nem kell kisebb készülék. Ha a qwerty-t elhagyják, akkor persze lehet vékonyabb, de felületre el nem tudok képzelni kisebbet.
Qwerty-t elhagyni meg szerintem hülyeség lenne. A WebOS nekem úgy tűnik, hogy erősen támaszkodik a qwerty-re. Nekem nem kellene fizikai billentyűzet nélkül. Inkább egy oldalirányban kitolható billentyűzetet szeretnék, az tetszene. Akkor picit nagyobbak lehetnének a gombok.
-
David75
őstag
A képernyő viszont lehetne nagyobb már csak a virtuális billentyü miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pletykák szerint idén ősszel érkezik a második webOS alapú készülék, mely kisebb és kompaktabb lesz, mint elődje.
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest