- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
Jéé, bekerült a T-mobile hamarosan kapható készülékei közé.
-
Enci1983
senior tag
válasz
HardSanyeee #26 üzenetére
Úgy hírlik 4 hüvelykes a kijelző, ezért furcsáltam én is az ST besorolást.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #24 üzenetére
Nagy? Ugye tudod, hogy az ST azt jelenti, hogy Small Touch, tehát kicsi a kijelzője (maximum 3,5"), így kétlem, hogy olyan nagy lenne ez a telefon.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #24 üzenetére
Olcsó cucctól mit vársz, üveget?
-
LEFTHORSE1
őstag
Szürke a kijelzője, tehát plexi.. forget it.. ja és mondtam már hogy NAAAAGY
-
Enci1983
senior tag
Egy szóval nem említettem a cserét, hanem hogy ésszerű volna elindulni egy másik vonalon is. Példa, Live with Walkman nem Xperia mégis android. Akár régen a Cybershot széria is, vagy az Unlimited. Most miért ne lehetne beleszőnni néha egy ilyen mobilt is? Tény hogy jólcsengő az Xperia, de nem árt ha több alternatíva is van, nem? Miért nem? Naugye. Egy szó mint száz, kellene valami más is még ez mellé.
-
=Mentor=
őstag
Aha mert a HTC Sensation nem bújhat el a sarokba típushibás érintőkijelzőjével... Nem csak azt kell ám nézni, hogy mennyi csúcs hardvert zsúfolnak bele... Számolatlanul sorolhatnám azokat a mobilokat, amik itt a mobilarénán kapják az ajánlott plecsnit, aztán a használat során meg kiderül, hogy hoppá ezer sebből véreznek. Az innováció szót meg inkább ne említsed a konkurenciánál, mert az maximum az Apple-re igaz... A Nokia N8 ára amúgy 150 ezer külföldön (nálunk jóval magasabb mert a magyar már csak ilyen nyerészkedő népség), ez magas de kezdőárnak elmegy, 100 ezer viszont irreálisan alacsony elvárás.
(#5) Qwery: A mobilarena nem képes objektív lenni ha a Nokiáról van szó (sajnos)
-
kiskaktusz
addikt
válasz
indigen205 #14 üzenetére
A samsung "hetente kifosunk egy telefont a piacra hasonló nevekkel" mentalitás jobb?
-
tixem
addikt
a kamera nagyszerűségét egy percig sem vitatom, fejet hajtok a Nokia előtt akármennyire is nem szeretem őket
DE: ahogy a MA TV-ben is elhangzott, a kamera ha nem lenne benne, egy újabb tucat symbian lenne, innováció ismét konvergál a nullához, röhejes kijelzővel, és még röhejesebb felhasználói felülettel. Ha mondjuk 100 ezer lenne maximum az ára még azt mondom oké, de 180 az már több mint pofátlan egy ilyenért. Egy 41 mpx-es kamera nem menti meg attól, hogy okostelefonként csendben elbújjon a sarokba.
ON:
Sony ismét ügyesen sakkozik, bár ezt az s, p , u, j meg mittudomén milyen betűket kukázhatnák, és adhatnának valamilyen nevet a cuccnak, mint pl ion, vagy go stb. Live with walkmanről tuti, hogy valami ilyesmi kisebb Sonyra váltok, vagy a strapa Go-ra, bár az se most lesz jelen anyagi körülmények közt
-
Enci1983
senior tag
Nem azért, de szerintem időszerű volna egy új nevet kitalálnia a Sony-nak az Xperia család mellé. Vagy most már csakis Xperia telefonjaik lesznek?
-
indigen205
tag
Engem kikészít ez a "betűleves" amit a Sony főz...
-
gzbotii
nagyúr
Cimet olvasva azt hittem ujra 800Mhz es HVGA-t kapunk.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
osztraksajt #11 üzenetére
Én ugyan fent vagyok, de telefonon hozzá sem nyúlok az apphoz és böngetőből sem facebookozom.. Sőt, PC-n is már csak a csetre használom. Telefonon meg nem zavaró egyáltlaán, hogy integrálva van..
-
osztraksajt
őstag
Ez egy remek második telefon lesz miután valaki kinőtt egy nagyon alap droidit.
Csakhogy ez nem 180K lesz mint a 808, meg a proci a 808-ban ARMv6, ebben meg ARMv7, ami kb 1,5-2x szorzó teljesítményben.
A fészbuk hidegen hagy (sose voltam regisztrálva rá és nem is igen leszek a dolgok jelenlegi állása szerint), de sajnos be kell lássam hogy a piacon egyre inkább alapelvárás.
-
rolii21
aktív tag
Ez ics- vel jon az xperia ion meg nem
-
draco31
veterán
Kíváncsi vagyok az árára.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
osztraksajt #4 üzenetére
lol
-
LÁZ
addikt
JJéééé
-
Qwery
tag
Hát én őszintén nem értem. Mindenekelőtt leszögezem, Android user vagyok.
A Nokia 808 tesztje gyakorlatilag arról szólt, hogy 'blabla blabla symbian halott, blabla symbian hulladék..., a facebook nincs gyökereiben kódolva a oprendszerbe', holott a szubjektív véleményem szerint előre mutató kis szerkezet, de amikor a gyártók ugyanazt az elavult hulladék hardvert pakolják ugyanabba a jellegtelen burokba, az jó, szép és örvendetes. Nem akarok hurrogó lavinát indítani, de azért mégiscsak na... -
osztraksajt
őstag
Na lehet kérdezgetni hogy Jelly Bean vajon mikor lesz rá.
-
DroppaB
csendes tag
Az előlapja egy az egyben úgy néz ki, mint a Huawei Ascned P1-nek
-
H-ger
tag
elég jellegtelen kinézetű. egyébként a képek már 2-3 hónaposak.
-
kiskaktusz
addikt
Remélem minél hamarabb kiderül mennyibe fog fájni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- PlayStation 4
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest