- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szferenc15
csendes tag
Üdv láttam hogy megkapja az optimus g a kitkat-et tud esetleg valaki valamit hogy mikor jön ki mert a legutolsó cikk is amit találtam neten az márciusban jelent meg
vagy egyáltalán kijön-e? -
marvolo17
újonc
Hali. En is LG szoftverrel frissitettem ami nem volt zokkenomentes. Eloszor 99%nal lefagyott es csak fekete kijelzo volt, nagy nehezen sikerult valami gombkombinacioval ujrainditani a frissitest utana sikerult is. Garancia hova szol? Hazai a telefon vagy kinabol rendelted?
-
m.fery
csendes tag
Sziasztok!
Na én rádugtam a G-met a PC-re, elindítottam az LGMobile Support Tool progit. A telefonomat sikeresen fel is ismerte és mit írt ki? Van újabb szoftverfrissítés a telefonhoz. Ezen felbuzdulva lementettem mindent a telefonról és nyomtam egy frissítés gombot. Cirka 15 perc alatt frissült is a telefon. Nagy hévvel kézbe veszem PIN stb., és a nyelv beállításnál találkoztam az első furcsasággal hogy nincs magyar nyelv. Magyar a kezelőfelület de Magyart, nem lehet választani. Elkezdek a beállításokban mászkálni, részlegesen magyar, mint egy főzött rom!! Beállítások, szoftver verzió: Ekkor jött a meglepetés 4.1.2 !!!! Ez is volt fen, csak az egy stabil 4.1.2 volt e meg egy f...s!! a másik döbbenet hogy nem látja a 25GB háttértárat, folyamatosan scannel !!! faxa !!!
Egy gyári frissítéstől nem ezt vártam és frissítés előtt ki sem írta a program hogy mire fogja frissíteni, nem úgy mint a samsungnál vagy a sonynál.
Valaki tud segíteni hogyan tudom visszarakni a régi stabil 4.1.2-őt, főzés nélkül? A teló még garis, így főzött rom kizárva!Bseband version: APQ8064/MDM9x15M
Kernel: 3.4.0
Build number: JZO54K
software version: E97510f-HKG-XX került rá!Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
marvolo17
újonc
Hello, knock code-ot nem kapott, 17400 körül mozog az antutu pontja, van par dizajnbeli valtozas pl billentyüzet, zenelejatszo, idojaras alkalmazas nagyon szep modern lett, a felsö ertesitesi sav feher lett, tarcsazo is kicsit mas es a hivasnal is masok a gombok. Most ennyi jut eszembe hirtelen. Nagyon jo telefon sose hittem hogy lg-m lesz valaha is. Mostmar csak lg-re cserelnem, rengeteg benne a beallitasi lehetöseg es okossag. Egy baja van az akksi 1 napot alig huz ki pedig nem jatszok csak email es hireket olvasok pl origo, index, mobilarena stb. Es sokszor forrosodik a proci. Ha van barmi kerdesed meg irj nyugodtan.
-
marvolo17
újonc
Üdv. Nekem a tegnapi nappal frissült 4.4.2re. Igaz nekem F180l-es van koreai verzió. Tökéletesen müködik, még gyorsabb mint volt..
-
addikt
Mire kijon, en mar G2 tulaj leszek. Max majd visszavaltok mert imadom ezt a telot.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
kelly416
veterán
válasz vicsmith78 #3 üzenetére
Ahogy mondod, az enyém is fix. 32-es volt és nem bővíthető. Ez a kép pedig AT&T készülékről készült, de elég megnézni a hír szerkesztőjének nevét, és nincs probléma. A lényeg, hogy jön a frissítés. Aztán ki tudja, lehet, hogy pont Samsungra, mert ilyen elírások mellett már az sem kizárt, hogy ezt is félreírta.
-
dani993
senior tag
ez a g2 tulajoknak is bizakodásra adhat okot
-
karoly70
csendes tag
Az l9-et is frisithetnék,ha jo tudom azis akkortájt jelent meg.Sajnos szerintem nemlesz belöle semmi,elvan már felejtve.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szép. . Nagy piros az LG-nek, bár szvsz. a 2-es sorozatot végig frissíthetnék.
-
ikaros13
aktív tag
válasz -Faceless- #20 üzenetére
a 4.2-nek csak azért örülnék, mert azzal már tudnám használni azokat az appokat, amiket az előző telóval megszoktam, és még nem találtam rá alternatívát... ennyi az egész.
mindenesetre köszi az infót...
lateralitási kvóciensem: -100
-
ikaros13
aktív tag
válasz -Faceless- #7 üzenetére
Esetleg L7 II-ről nem pletykálnak valamit?
Mert ha a "régi" Optimus G megkapja a frissítést, akkor az újabb kiadású vasra is kiadhatnák... Jó, persze tudom, hogy nem egy kategóriába esnek, de mégis; nagyon örülnék neki! (még a 4.2-nek is!)lateralitási kvóciensem: -100
-
Zsoltesz93
tag
Öröm volt olvasni.Nagyon várós.
Bár tény,hogy nem kapkodják el,de legalább lesz."A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
halkow
őstag
nem semmi teló volt anno szinte verte a mezőnyt és majdnem kapott egy különösen ajánlotat amit Rusi utólag sajnos módosított mert sok kislánynak nem tetszett a helyzet
[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
berbatov2
senior tag
Jol van, varjuk
-
jooker82
nagyúr
válasz -Faceless- #13 üzenetére
Minen USAbeli szolgáltatónál 4.0-val startolt.. [link] később,ha jól tudom decemberben,vagy januárban kaptak 4.1-et,mármint 2012-13...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
bollokcs80
Korrektor
Remélem a többi (L9 II, F6..) is megkapja még Q2-ben...
B.Cs.
-
jooker82
nagyúr
A cikk kicsit ponbtatlanul irja,ugyanis 4.0-val adták ki eredetileg...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
gzbotii
nagyúr
Utolsokbol az elsok
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Szép ... talán végre jobb lesz majd a támogatás
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-Faceless-
őstag
válasz vicsmith78 #3 üzenetére
A képen az US AT&T verzió van. Az más, mint a nemzetközi, de ez semmin nem változtat. A nemzetközire is elérhető lesz.
-
jacis
nagyúr
-
vicsmith78
csendes tag
Lehet én tudom rosszul, de a G nem volt bővíthető micro sd-vel. Legalábbis az enyém fix 32gb-os volt. A kép sem stimmel.
Nothing Phone2
-
jacis
nagyúr
Ez azért nem semmi..
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
prolad
addikt
Ha nem csapják össze,akkor jár a dícséret az LG-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest