Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- VoLTE/VoWiFi
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szferenc15
csendes tag
Üdv láttam hogy megkapja az optimus g a kitkat-et tud esetleg valaki valamit hogy mikor jön ki mert a legutolsó cikk is amit találtam neten az márciusban jelent meg
vagy egyáltalán kijön-e? -
marvolo17
újonc
Hali. En is LG szoftverrel frissitettem ami nem volt zokkenomentes. Eloszor 99%nal lefagyott es csak fekete kijelzo volt, nagy nehezen sikerult valami gombkombinacioval ujrainditani a frissitest utana sikerult is. Garancia hova szol? Hazai a telefon vagy kinabol rendelted?
-
m.fery
csendes tag
Sziasztok!
Na én rádugtam a G-met a PC-re, elindítottam az LGMobile Support Tool progit. A telefonomat sikeresen fel is ismerte és mit írt ki? Van újabb szoftverfrissítés a telefonhoz. Ezen felbuzdulva lementettem mindent a telefonról és nyomtam egy frissítés gombot. Cirka 15 perc alatt frissült is a telefon. Nagy hévvel kézbe veszem PIN stb., és a nyelv beállításnál találkoztam az első furcsasággal hogy nincs magyar nyelv. Magyar a kezelőfelület de Magyart, nem lehet választani. Elkezdek a beállításokban mászkálni, részlegesen magyar, mint egy főzött rom!!Beállítások, szoftver verzió: Ekkor jött a meglepetés 4.1.2 !!!! Ez is volt fen, csak az egy stabil 4.1.2 volt e meg egy f...s!! a másik döbbenet hogy nem látja a 25GB háttértárat, folyamatosan scannel !!! faxa !!!
Egy gyári frissítéstől nem ezt vártam és frissítés előtt ki sem írta a program hogy mire fogja frissíteni, nem úgy mint a samsungnál vagy a sonynál.
Valaki tud segíteni hogyan tudom visszarakni a régi stabil 4.1.2-őt, főzés nélkül? A teló még garis, így főzött rom kizárva!Bseband version: APQ8064/MDM9x15M
Kernel: 3.4.0
Build number: JZO54K
software version: E97510f-HKG-XX került rá!Előre is köszi a segítséget!
-
marvolo17
újonc
Hello, knock code-ot nem kapott, 17400 körül mozog az antutu pontja, van par dizajnbeli valtozas pl billentyüzet, zenelejatszo, idojaras alkalmazas nagyon szep modern lett, a felsö ertesitesi sav feher lett, tarcsazo is kicsit mas es a hivasnal is masok a gombok. Most ennyi jut eszembe hirtelen. Nagyon jo telefon sose hittem hogy lg-m lesz valaha is. Mostmar csak lg-re cserelnem, rengeteg benne a beallitasi lehetöseg es okossag. Egy baja van az akksi 1 napot alig huz ki pedig nem jatszok csak email es hireket olvasok pl origo, index, mobilarena stb. Es sokszor forrosodik a proci. Ha van barmi kerdesed meg irj nyugodtan.
-
marvolo17
újonc
Üdv. Nekem a tegnapi nappal frissült 4.4.2re. Igaz nekem F180l-es van koreai verzió. Tökéletesen müködik, még gyorsabb mint volt..
-
Mire kijon, en mar G2 tulaj leszek. Max majd visszavaltok mert imadom ezt a telot.
-
kelly416
veterán
válasz
vicsmith78 #3 üzenetére
Ahogy mondod, az enyém is fix. 32-es volt és nem bővíthető. Ez a kép pedig AT&T készülékről készült, de elég megnézni a hír szerkesztőjének nevét, és nincs probléma. A lényeg, hogy jön a frissítés. Aztán ki tudja, lehet, hogy pont Samsungra, mert ilyen elírások mellett már az sem kizárt, hogy ezt is félreírta.
-
dani993
senior tag
ez a g2 tulajoknak is bizakodásra adhat okot
-
karoly70
csendes tag
Az l9-et is frisithetnék,ha jo tudom azis akkortájt jelent meg.Sajnos szerintem nemlesz belöle semmi,elvan már felejtve.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szép.
. Nagy piros az LG-nek, bár szvsz. a 2-es sorozatot végig frissíthetnék.
-
ikaros13
aktív tag
válasz
-Faceless- #20 üzenetére
a 4.2-nek csak azért örülnék, mert azzal már tudnám használni azokat az appokat, amiket az előző telóval megszoktam, és még nem találtam rá alternatívát... ennyi az egész.
mindenesetre köszi az infót...
-
ikaros13
aktív tag
válasz
-Faceless- #7 üzenetére
Esetleg L7 II-ről nem pletykálnak valamit?
Mert ha a "régi" Optimus G megkapja a frissítést, akkor az újabb kiadású vasra is kiadhatnák... Jó, persze tudom, hogy nem egy kategóriába esnek, de mégis; nagyon örülnék neki! (még a 4.2-nek is!) -
Zsoltesz93
tag
Öröm volt olvasni.Nagyon várós.
Bár tény,hogy nem kapkodják el,de legalább lesz. -
halkow
őstag
nem semmi teló volt anno szinte verte a mezőnyt és majdnem kapott egy különösen ajánlotat amit Rusi utólag sajnos módosított mert sok kislánynak nem tetszett a helyzet
-
berbatov2
senior tag
Jol van, varjuk
-
jooker82
nagyúr
válasz
-Faceless- #13 üzenetére
Minen USAbeli szolgáltatónál 4.0-val startolt.. [link] később,ha jól tudom decemberben,vagy januárban kaptak 4.1-et,mármint 2012-13...
-
bollokcs80
Korrektor
Remélem a többi (L9 II, F6..) is megkapja még Q2-ben...
-
jooker82
nagyúr
A cikk kicsit ponbtatlanul irja,ugyanis 4.0-val adták ki eredetileg...
-
gzbotii
nagyúr
Utolsokbol az elsok
-
w333
félisten
válasz
-Faceless- #7 üzenetére
-
w333
félisten
Szép ... talán végre jobb lesz majd a támogatás
-
-Faceless-
őstag
válasz
vicsmith78 #3 üzenetére
A képen az US AT&T verzió van. Az más, mint a nemzetközi, de ez semmin nem változtat. A nemzetközire is elérhető lesz.
-
jacis
nagyúr
válasz
vicsmith78 #3 üzenetére
Jól tudod.
-
vicsmith78
csendes tag
Lehet én tudom rosszul, de a G nem volt bővíthető micro sd-vel. Legalábbis az enyém fix 32gb-os volt. A kép sem stimmel.
-
jacis
nagyúr
Ez azért nem semmi..
-
prolad
addikt
Ha nem csapják össze,akkor jár a dícséret az LG-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nyárra készül el az LG másfél éve bemutatott készülékének Android 4.4.2 frissítése.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest