Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cairojack

aktív tag

válasz M5Norbi #47 üzenetére

Kb. 1 cm difkó van mind széltében, mind hosszában. A hossz annyira nem is lényeg, de a szélességnél az nagyon sokat számít. Persze lehet azt mondani, hogy ugyan menjek már, de pedig nem. Ez pont olyan, hogy a 100 kilót még kinyomom fekve a 110-et meg nem. Meghalok alatta.
    Ez ugyan ez. Van egy kézméret, x centiig ideális valami, x+1 centinél már nem. Persze lehet két kézzel használni, fogást váltani, de ezek a tényezők azok, amitől azt mondom, hogy valami kényelmes, vagy hogy nem.

A cipős példával élve: Ha 42-es a lábam, nyilván tudok 45-ös cipőt hordani, jobb mint mezítláb mászkálni, de attól még kibaxxot kényelmetlen...

Zsebben hordva ugyan ez van. Nem vagyok egy vékony gyerek, a farmerek ha nem is feszülnek rajtam, de nem lógnak. Ha bármit zsebre rakok, kevés hely jut neki. A SGS már zavaróan széles volt, olyan volt, mintha egy hoki protektort hordanék a zsebemben, a keskenyebb U meg diszkréten eltűnt. És egyébként már az sem kicsi telefon.
    Igazából számomra az álomteló az lenne, ha a U-t megcsinálnák a lehető legkisebb kávával (nyilván virtuális gombokkal), 8 mp-s kamerával, 1 cm-nél vékonyabba, 1 gb rammal, valami középkat procival, mondjuk egy S400-al.
    Mondjuk egy ilyen 105*50*9mm. Lekerekített sarkokkal, mert a szögletes cuccokat nem szeretem.
    Arra azt mondanám, hogy MUST HAVE. Még egy kilót is kiadnék érte. (Többet mondjuk nem, de nincs telefon, amiért 100k-nál többet adnék. Azt is csak akkor, ha fegyverrel kényszerítenének :) ).

Új hozzászólás Aktív témák