- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MartOOn
addikt
válasz
blueMerle #31 üzenetére
ezek tényleg nem jártak erre azt hiszem vmelyik NEC mintha lett volna a kezembe. én Ericsson mániás voltam nagyon sokáig de aztán nagyon lemaradt véleményem szerint a többiektől. szinte a teljes Mo-n megjent sor meg van.
tegnap viszont sikerült beszereznem egyik régi álmom: egy TAG Heuer Meridiist-et. most ismerkedünk.
-
MartOOn
addikt
válasz
blueMerle #19 üzenetére
te kezdted az osztást, hogy itt már semmi új nem lesz, nekem is volt 3 vodás üzletem meg egy pannon. de én csak béreltem őket meg vezettem... mondjuk. meg 4 év retail sales a vodánál...
akkor itt is ott is van tapasztalat...
még mindig úgy gondolod hogy SEMMI újat nem lehet kitalálni?Nexus One... ugyanaz a style.. mégis más. apró pici dolgokkal is lehet változást hozni.
-
MartOOn
addikt
a megszokott formákkal nekem sincs bajom... a mell az legyen mell formájú! de innováció igen is kell! mondjuk mindig ilyen hulye voltam, hogy az extra dolgok tetszettek... pár ex-telóm: nokia 7600, alcatel one touch com, ericsson gh172, most is van egy G1-em használatban. sőt mostanság ami bejött nagyon az pl a Moto Backflip.
sztem szükség van ezekre a dolgokra különben most is úgy nézne ki minden teló mint '95-ben. Ericsson gh198 meg nokia 2110.
valahogy el kellett idáig is jutni és farizomrángató ilyeneket olvasni hogy itt már nem lehet újat kitalálni!
csak sajnálni tudom azt aki így gondolkodik... és előre röhögök amikor majd jönnek az új telefonok, hajlítható LCD-vel... meg projektorral... meg a mittomén még mivel! -
MartOOn
addikt
válasz
blueMerle #13 üzenetére
embörke röpke 6 évet húztam le magyar mobil szolgáltatóknál, kb 150 db telefonom van itthon tehát láttam már ezt-azt...
de amikor megnyitottam ezt a cikket egyből ez a két másik teló ugrott be, elnézésedért esedezem!
nekem itt már túl nagy az utánérzés.köszönöm hogy meghallgattad véleményemet.
és hogy nem lehet itt MÁR újat kreálni???? ne röhögtess kérlek... nem vagy egy kreatív elme igaz?
-
-
MartOOn
addikt
csak nekem tűnik úgy hogy az egyik tiszta T-Mobile Pulse a másik meg szakasztott Nokia 5800? szinte már gyanúsan nagy a hasonlóság!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külföldi SIM-ek itthon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest