- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MartOOn
addikt
a megszokott formákkal nekem sincs bajom... a mell az legyen mell formájú! de innováció igen is kell! mondjuk mindig ilyen hulye voltam, hogy az extra dolgok tetszettek... pár ex-telóm: nokia 7600, alcatel one touch com, ericsson gh172, most is van egy G1-em használatban. sőt mostanság ami bejött nagyon az pl a Moto Backflip.
sztem szükség van ezekre a dolgokra különben most is úgy nézne ki minden teló mint '95-ben. Ericsson gh198 meg nokia 2110.
valahogy el kellett idáig is jutni és farizomrángató ilyeneket olvasni hogy itt már nem lehet újat kitalálni!
csak sajnálni tudom azt aki így gondolkodik... és előre röhögök amikor majd jönnek az új telefonok, hajlítható LCD-vel... meg projektorral... meg a mittomén még mivel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest