- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
"Kínai Szabadalmi Hivatalnál"
Hogy hol?
-
akaido
addikt
Most simán a periszkóp lebuktatta az új "fegyvert"...és Trump még nem reagált az új kínai "tengeralattjáró" felbukkanására?
-
nozs23
addikt
Milyen irány? Ez csak egy csicsásabb, fix látszószögű lencse. Ehhez még ugyanúgy kell egy főkamera és a mai trendeknek megfelelően ultraszéles látószögű lencse. És még egy ToF is elfér manapság.
Komolyan nem értem az őrületet ezért. Szerintem egy egyszerű 2-3X nagyításra képes tele sokkal praktikusabb, mint egy 5-6X. Sokan azt hiszik, hogy ezek 1-5X tartományban mozognak veszteségmentesen, de ez nem így van. Tud 5X és kész. Alatta és felette csak közönséges digit zoom van (tök mindegy milyen fancy nevet adnak neki). -
Lt.Glove
csendes tag
Nagyon erőlködnek a kamerákon a gyártók, de ez az irány, hosszabb távon, még mindig jobb megoldásnak tűnik, mint a 3-4-5-6 kamerás hátlapi megoldások.
-
draco31
veterán
válasz
planbmokus #7 üzenetére
Na erre már én sem emlékeztem.
-
niof
veterán
válasz
Victoryus94 #5 üzenetére
Hajtogatható óra?
-
draco31
veterán
Nem az asusnak volt véletlenül 2015-ben ilyen kamerája? Imádom, hogy azt mindig kihagyják a cikkekből, és csak a mostaniak számítanak.....
-
Victoryus94
őstag
Én mondjuk tuti nem vennék hajtogatható mobilt (aztán fene tudja 10 év múlva mit gondolok, de a következő években biztos nem).
Inkább az órám helyén tudok ilyesmit elképzrelni.
Nekem a nagy akksi, jó fotós tudás a legfontosabb - no meg ha most vennék, akkor már legyen 5G képes. Nem cserélem évente... -
Remélem a Mi mix 4-ben bent lesz már ez is meg egy jól működő kijelzőbe integrált szelfi kamera és akkor a hajtogatható készülék előtt benevezek egy 4-esre még...
-
Victoryus94
őstag
A cikkben meg van írva, hogy a "Xiaomi is kijön" "hamarosan" periszkópos rendszerrű készülékkel. És le van írva, ezügyben mire lehet számítani (a másik 2 gyártó példájával).
Majd ha kijött a készülék (vagy legalább bemutatták, kiszivárog a pontos spec. stb) lehet erről 2 mondatnál többet is írni. -
forgonati
őstag
A 2 bekezdésből a hosszabbik és részletesebbik foglalkozik a Huawei meg az Oppo kamerájával, miközben a Xiaomiról kb. semmit nem tudunk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Kínai Szabadalmi Hivatalnál bejegyzett kamerarendszer a következő csúcsmodellben mutatkozhat be.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 7
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest