Új hozzászólás Aktív témák
-
ladapower
tag
válasz
Rickazoid #134 üzenetére
Igazából amiért a PC eladások elkezdtek visszaesni az az, hogy az emberek nem használják produktív tevékenységre a számítógépeket
Vaaaaagy az is lehet, hogy a 4 éves HW is bőven elegendő az ujabb oprendszerek futtatására...
Egy vállalatnak sem kell már kukáznia a több ezer gépét, mert generáció váltás történik SW terén...
Nekem otthon a gépem kb 5 éves kétmagos, 4GB rammal. A W8 röhögve futkos rajta KLASSZIKUS START gombbal... Sosem látom az uj felületet (ami jó lenne, ha lenne elég program hozzá).
-
RaZroX
addikt
válasz
Rickazoid #134 üzenetére
Na ja ez elég nagy pofára esés..Igazából a Windows max azért tudja beivinni a közhasználatba a W8 -at mert sokan nem akarnak Windows-ról váltani, mert azon nőttek fel. De mindenhol szidják szóval igazából a rendszer már most le lett írva..
(#136) fordfairlane Hát nem tudom.. én akkor sem tudom mexokni hogy egy "ikon" elfoglalja a képernyő jelentős részét.. meg a "letisztult" szó nem tudom hogy miért paint-es grafikai szinvonalt jelent az MS-nél.
-
vicze
félisten
iOS-en is így hívják ott 1 upgrade volt amikor a 4-es megjelent, a több csak update, ahogy Androidon is 1 upgrade volt a 3.0/4.0 váltásnál, a többi csak update.
Úgy látszik erre áll át a MS is, és egy update annyiból áll, hogy még több Metrós appot kapsz, és jó estben még fizethetsz is érte, mivel ugye ez új "OS".
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4468
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest