- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladapower
tag
válasz
Rickazoid #134 üzenetére
Igazából amiért a PC eladások elkezdtek visszaesni az az, hogy az emberek nem használják produktív tevékenységre a számítógépeket
Vaaaaagy az is lehet, hogy a 4 éves HW is bőven elegendő az ujabb oprendszerek futtatására...
Egy vállalatnak sem kell már kukáznia a több ezer gépét, mert generáció váltás történik SW terén...
Nekem otthon a gépem kb 5 éves kétmagos, 4GB rammal. A W8 röhögve futkos rajta KLASSZIKUS START gombbal... Sosem látom az uj felületet (ami jó lenne, ha lenne elég program hozzá).
-
RaZroX
addikt
válasz
Rickazoid #134 üzenetére
Na ja ez elég nagy pofára esés..Igazából a Windows max azért tudja beivinni a közhasználatba a W8 -at mert sokan nem akarnak Windows-ról váltani, mert azon nőttek fel. De mindenhol szidják szóval igazából a rendszer már most le lett írva..
(#136) fordfairlane Hát nem tudom.. én akkor sem tudom mexokni hogy egy "ikon" elfoglalja a képernyő jelentős részét.. meg a "letisztult" szó nem tudom hogy miért paint-es grafikai szinvonalt jelent az MS-nél.
-
vicze
félisten
iOS-en is így hívják ott 1 upgrade volt amikor a 4-es megjelent, a több csak update, ahogy Androidon is 1 upgrade volt a 3.0/4.0 váltásnál, a többi csak update.
Úgy látszik erre áll át a MS is, és egy update annyiból áll, hogy még több Metrós appot kapsz, és jó estben még fizethetsz is érte, mivel ugye ez új "OS".
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest