- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Parallaxis #58 üzenetére
> márkás svájci csodák árából kéne kiindulni, azok messze nem tömegtermékek
Ertem, hogy mire gondolsz, de azert megjegyzem a vicc kedveert, hogy a millio forint koruli svajci orakban (Omega, Breitling) ugyanolyan (egyebkent kivalo) szerkezetek vannak, mint egy ketszazezres Certinaban.
-
A képen jót nevettem, de minek erőlteti mindenki ezt az okosórát? Ha úgy fogyna, mint mondjuk a droid vagy az iPhone, akkor azt mondom, hogy oké, csinálják, mert van rá igény, de így, hogy kb. minden 1000. embernek sincs ilyenje, így nem értem mi a francnak csinálják ezeket a gyártók?
(Kepzeljuk magunkat 2002-be)
A képen jót nevettem, de minek erőlteti mindenki ezt az tabletet? Ha úgy fogyna, mint mondjuk a HP laptopok vagy a Dell PC-k, akkor azt mondom, hogy oké, csinálják, mert van rá igény, de így, hogy kb. minden 1000. embernek sincs ilyenje, így nem értem mi a francnak csinálják ezeket a gyártók?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Távcső topik
- BIOS frissítés
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Tippmix
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest