- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeslieB
csendes tag
kb 2 hete használok egy ilyen kis telefont. Eddigi tapasztalataim: gyors, mérete ellenére kényelmes, a kijelző fényereje nagyon jó, egész jól látszik világosban is. A zenelejátszó és a rádió is korrektül teszi a dolgát. Hangminősége kifejezetten jó, beszélgetéskor nagyon tisztán recsegés, és torzításmentesen hallható a másik fél. (Volt telefonom, aminél komoly gondok voltak ezzel.) A fényképező viszonylag jó képeket csinál, sokkal rosszabbakat láttam már sokkal drágább készülékektől.Készenléti idő nagyon jó volt amíg nem használtam a netet, az eléggé belemar a készletekbe, de így is 4-5 nap tellt el mire tölteni kellett. A net használat is egészen kellemes, annak ellenére hogy csak edge ill gprs áll rendelkezésre. A gyárilag beépített böngésző egész jól használható. Amit még használok az a google, keresésre is, és a levelezőt is, mindkettő klasszul működik. Az instant messenger menűből csak az msn-t használom, azzal semmi gond, és használnám a facebook csevegőjét, de azzal valami nem stimmel.Ha itt be akarok jelentkezni, kiírja, hogy ha akarok felhasználó nevet akkor az megadott linken létrehozhatok, de ha akarom ha nem csak erre az oldalra visz, és nem tudok belépni, semmiképp. Ezt sajnálom, mert ezt sokat használnám; ha működne. Amit kisilabizáltam különbséget a régi champ-el: bluetooth 3.0, a kamera 2 Mp-es, a böngésző Verziója a régiben 3.5 az újban 4.2
chatOn, Kinézetre jobban tetszik mint a régi változat, de ez szubjektív. Kb ennyi jutott most eszembe a készülékkel kapcsolatban, bár igaz, hogy nem régóta élek együtt vele, elég gyorsan megbarátkoztam vele, szerethető kis masina.
Ja egy valami ami nem tetszett, de ez nem a készülék hibája: A demo játékoknál feljánlja, hogy egy 500-asért megveheted a teljes verziót. Én nyomtam egy O.K.-t le is vonták az 500-ast, de nem kaptam semmiféle feloldó kódot, pedig azóta a játék kéri. Így azután maradna a letöltött és telepített játék, de ha nem jön be valamelyik nem tudom hogy lehet leszedni, szóval ezzel nem kísérleteztem még. Egy Opera minit feltettem, de nem vagyok tőle túlzottan elájulva. Leszedném, de fogalmam sincs hogy csináljam. Feltenni könnyű volt mert letöltés után megkérdezte telepítse-e és már fenn is volt, de leszedni sajnos nem tudom. nem volna nagy baj, de egyéb Javás dolgoz addig nem merek telepíteni, amíg nem tudom hogy lehet leszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest