Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
"Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja!"
Én azért reménykedek.Sajnos valóban sok a pletyka, konkrétumok nincsenek. Pár hónapja volt egy külföldi portálon olyan pletyka, hogy a következő részt már a DICE saját grafikus motorja hajtja majd meg (Frostbite 2). Nekem nem volt bajom egyébként az Unreal Engine-nel sem. 2009-es játéhoz képest nagyon megállja a mai napig is a hhelyét grafikai szempontból.
Ezt én lőttem, pénteken a hír hallatára elővettem a régi kedvencemet és sok bénázás után mára végigtoltam.
Látható, hogy az élsimítás csak 2-szeres, és a procigyilkos PhysX sincs bekapcsolva.
-
-
csasaKKP
senior tag
-
csasaKKP
senior tag
válasz
FoxiestFox #33 üzenetére
Már én is várom a következő részt, egyik legkedvesebb játék számomra az eredeti Mirror's Edge!
És igen, továbbra is Faith legyen a főszereplő, nekem is bejött.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Remélem az elsőből a csajt meghagyják
Ahhj jöjjön már
-
Nebuloid
csendes tag
Magam is imádtam az elsőt, de félek, hogy az új rész sem lesz hosszabb. Ha sandboxra váltana a játéktér az elkepesztő élmény lehetne. Amitől tartok még, az az, hogy csak egy nudli single-t kapunk, hozzá meg majd csinálnak egy nudli multit, azzal akarva eladni a játékot... Ne legyen igazam ebben! Amúgy rettenet várós!!!
-
Zirowe
nagyúr
Első rész nagyon bejött, remélem lesz második majd vmikor.
-
wolfman
veterán
Na ennek most igazán örülök. Igaz elég egyhangú volt, de valahogy élveztem a tetőkön való ugrabugrát. meg a csatornahálózatban is jó volt rohangálni, a harcrendszer meg pont arra volt elég, hogy rohanás közben leverj 1-2 embert, aztán megint futi futi.
Egy kicsit feldobják a történetet, meg a lehetőségeket, aztán nagyot kaszálhatnak. Várom!
-
Mister_X
nagyúr
2007-2008-ban még adott ki az EA igazán jó játékokat (Mirror's Edge, Dead Space, Mass Effect, C&C3, egyebek). Várom, mert eltelt egy kis idő azóta.
-
sad_Vamp
őstag
első rész nekem is megvan eredetiben
Épp a minap gondolkodtam rajta hogy újra beteszem a DVDt a boxba... kicsit játszom vele. Nekem egy dolog hiányzik az eredetiből hogy nincs tényleges szabad futás ellenfelek nélkül.
-
zseko
veterán
Erős FPS kedvelőként is azt mondom, az első rész kib...ott jó lett!!
Nagyon nagy kedvenc, a Tomb Raider után (tudom ez se fps
) ami az örök első, ez a második. Várom nagyon én is a második részt és bízom a DICE-ban hogy az EA f..ságai miatt nem cseszik el
-
robogos10
senior tag
Én elakadtam benne kb 1 óra játék után
valahogy nem ment de ezt is kipróbálom ha kijön hátha ezzel szerencsém lesz
-
Tibi86
aktív tag
Az egysíkú játékfelhozatal között igazi felüdülés volt vele játszani. Még most is imádom!
-
Easimer
csendes tag
Az első résszel még sose volt szerencsém (sajnos, pedig emiatt a játék miatt szerettem meg a parkourt), de amint karácsonykor megcsinálom az upgradet a gépemhez az lesz az első hogy felrakom
-
PR0JECTNR56
addikt
Nagyon jó volt az első rész, remélem lassan érkezik a második is.
-
GegeWarrior
senior tag
Az első rész marha jó volt, már illő lenne egy második rész
-
UnSkilleD
senior tag
ez brutál jó lesz
-
Gergosz2
veterán
Már ideje lenne!!!
Az első rész úgy ért mint egy tarkón b*szás: véletetlen találtam rá és nagyon meglepett , hogy milyen jó játék mind látvány, mind zene területén.
Bár nem előszőr merült fel a hír , hogy már készül a játék, szóval sokat nem adok a hírre, hivatalos bejelentésig nem nagyon bizakodom.
Ez nem oylan mind a cod , hogy pontosan jön mint a reggel 6-os busz. -
törölt tag
Just shut up and take my money!
Az eredetit a mai napig imádom, már nem számolom hányszor toltam végig. (Most már esedékes lassan egy újabb végigjátszás.
) Ha a hangulat marad olyan frankó, amilyen az alap játékban volt, akkor instant get ez is.
-
petya1992
tag
Nem lenne rossz a folytatás bár a közel harc engem nem fogott meg
-
=WiNTeR=
senior tag
Remélhetőleg a képi világ meg a zenét készítő (Solar Fields) nem változik. Az örök kedvenc játékom a Mirrors Edge az American Conquest után, rengetegszer kijátszottam már, volt hogy egyhuzamban 3-szor is.
-
Szeretem én is.
Ha lesz új, legyen sokkal hosszabb, és nehezebb... nem lenne rossz az sem, ha kevésbé lenne lineáris. -
-
és épp le is van árazva Steamen... még gondolkodom rajta.
holnap - holnapután hozza a futár az AssCreed3-mat, úgyhogy már kimerítettem a havi kulturális keretemet
-
GabN73
addikt
Jöhet, az számomra egyik best of game. 1 kis hibája volt: túl rövidre sikeredett.
Szerintem grafban, hangulatban, élményben ott volt a játék. Zenei téren is eltalálták. -
Hát nem ártana már valami értelmes játék ebben a mai fostengerben
-
Prof01
veterán
Nagy kedvencem volt az első rész! Már nagyon várnék egy folytatást.
-
HollyBoni
veterán
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
Fel, nagyon jó kis játék!
-
enginev3.0
félisten
Elsőt megvettem ezer éve, de még fel se raktam
Lassan fel kéne
-
S0m30n3
aktív tag
A cím eléggé félrevezető főként, hogy ti is leírjátok, hogy "Egyelőre még sem az Electronic Arts, sem pedig a DICE nem adott ki hivatalos nyilatkozatot a Mirror's Edge 2 készítésével kapcsolatban. " Szóval semmi konkrétum nincs, hogy készül, csak valaki úgy tartja. Ez ugyanúgy pletyka, mint eddig, szerintem korai kérdőjel nélkül leírni ezt a címet.
Ugyanakkor én is remélem, hogy készül, sőt 80%-ig biztos vagyok benne. Jövőre, vagy azután már szívesen játszanék vele. És remélem, hogy nem pár órás lesz, mint az első rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged