Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Macrodroid
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz |DavidWoody| #46 üzenetére
nekem fontos, neked nem különbözőek vagyunk. Mindenesetre nekem igenis hiányozna. Hiába tartom jó ötletnek
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #11 üzenetére
a Jolla is milyen szépen elstartolt, csak épp egy darab nincs az egész országban
Hogyne lenne. Többen is rendeltek és meg is kapták.valami
-
KraX
őstag
-
sz.balazs.95
veterán
-
halkow
őstag
válasz sz.balazs.95 #14 üzenetére
Nem megál hanem a legtöbbje fizetősek lesznek
Alcatel onetouch idol2s the king
-
gzbotii
nagyúr
Latom nehezen megy az ertelmezes itt mindenkinek...
Nem azt irtak, hogy csak 50 app lesz, hanem, hogy indulaskor meglesz ra az 50 legnepszerubb (Insta, Foursquare, Skype, Viber, AB, Printerest)When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Cyberpunk
félisten
Legalább a dizájnra nem lesz panasz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
notafa3
tag
Szerintem meg mindenki hülye!
-
geri005
tag
En szemely szerint nagyon varom, szerintem lehet benne lehetoseg.
Az 50 legnepszerubb app az ev vegere az en ertelmezeseim szerint nem zarja ki tovabbi appok megletet.
Marketrol meg felesleges vitazni, foleg, hogy arra talaltok topicot mashol.
-
Atocha
senior tag
válasz #18567168 #35 üzenetére
Azt hiszem, többen is kifejtették véleményüket írásoddal kapcsolatban.
Maradok az 1% értelmesnél, de nyugodtan módosíthatnám 1 tizedre is.
Az életbe nem lesz 1000 alkalmazás a telefonomon, de megkockáztatom, hogy az emberiség 1%-nak se lesz ilyen.
Ahogy pc-re se valószínű, hogy 1000 különböző programot telepítettem fel 7 éves korom óta, úgy hogy jelenleg is IT munkahelyem van.[ Szerkesztve ]
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
-
bel6
tag
Várós. Örülnék ha egyszer az asztali gépemet ki tudnám váltani egy hasonlóval.
"az év végére elérhető lesz az 50 legnépszerűbb mobiltelefonos alkalmazás"
vagyis a gyengébbek kedvéért:
1. utána még lesz több mobiltelefonos alkalmazás
és
2. csak az én feltételezésem, de valószínűleg elég könnyen átírják majd az asztali Ubuntus/Linuxos progikat mobil Ubuntura, amiből kiscsillió van[ Szerkesztve ]
-
Bucsi13
tag
Érdekes, várjuk! ftw!
„Everything ends and it's always sad. But everything begins again and it's always happy. Be happy .”
-
törölt tag
válasz sz.balazs.95 #11 üzenetére
www.jolla.com megrendeled, 12€-ért kiszállítja a Jolla és már van is.
-
ilyen_85
senior tag
ti mi a fenét ettetek?
Az 50 alkalmazás azért tényleg kevés, bár ha az 50 közé besikerül a real racing 3 ... felőlem xD
-
Johnny194
aktív tag
Most én nem tudok szöveget értelmezni, vagy mi?
Mert én úgy értem, hogy több más alkalmazás mellett év végére megcsinálják az ötven legnépszerűbbet isHogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
haddent
addikt
válasz #18567168 #32 üzenetére
Túlzott, mert még annyi sem. 1100000 app van a marketen. Ennek az 1% -a 11000db. Most itt helyben kérlek sorold fel nekem a 11000 darab hasznos appot (1000 -nél megállhatsz)
-
sz.balazs.95
veterán
Mondjuk ez egy jó kérdés, hogy egyáltalán X86-os lesz-e, és a „rendes”, PC ubuntu fog-e menni rajta, csak Touch felülettel?
Mert ha igen, akkor nem lesz különösebb probléma az app kínálattal.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Atocha
senior tag
Nekem összesen nincs 50 alkalmazás a telefonomon!
A market 1 milliárd alkalmazásának a 99%-a hulladék! Számokkal lehet dobálózni barátom, csak nem érsz vele semmit!Ha az a 20 alkalmazás rajta lesz ami nekem kell és lesz dokkoló, amin beindul monitoron a rendes ubuntu desktop, akkor van egy vevőjük.
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
SÖ
addikt
Na végre valami hír is. De gyanítom, hogy Mediatec-el lesz szerelve, ami elég gáz. Persze ki tudja Ubuntun mennyire fogják tudni optimalizálni. A nyolc magos dorid alatt elég (....) legalábbis amit láttam videót. Szaggatott, pedig a droid már fut olyan simán mint az ios Mindenesetre én nagyon várom, pedig a műanyag ház is csalódás lesz, de ha nincs rá keret.... Jó lenne ha beindulna a szekér, mert a mobil PC-ké a jövő. Nem véletlen erőlteti a Win is az univerzális appokat.
50 alkalmazás? Kit érdekel, mikor ott lesz rajta a teljes értékű asztali Ubuntu Gondolom 3-4GB RAM - al indítanak.
[ Szerkesztve ]
-
notafa3
tag
-
Dominó85
addikt
"okostelefonok pacára" - piacára
Jöjjenek csak az Ubuntu OS-es telók, már amúgy is a faxom ki van a google-ből.
* Péter - 06302461862 *
-
Nigér
őstag
Szerintem meg kifejezetten szép készülék, ha hihetek a képnek, és várom a megjelenését.
Meg azt is hogy lesz-e itt boksz vagy nem
-
leslieke
Jómunkásember
Erre vártam, de még várhatok egy ideig.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
notafa3
tag
válasz takacsbotond #10 üzenetére
Persze, amikor válaszol neked valaki, akkor már jön a "szerintem nem ez az a topic ahol ezt meg kéne vitatni" szöveg.
(#14) sz.balazs.95 Nem érted! Valamiért mindig sírniuk kell, a logikával nem foglalkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
-
halkow
őstag
50 app kevés nagyon kevés
Alcatel onetouch idol2s the king
-
sz.balazs.95
veterán
„A Canonical eredetileg egy közösségi finanszírozású készülékkel szeretett volna belépni az okostelefonok pacára”
szeintem azt még ők sem gondolták komolyan, mivel csak egyfajta „demonstrációnak” tervezték, hogy megmutassák mekkroa ereje van a közösségnek!
Egyébként várós nagyon a Meizus Ubuntu telefon, csak lehessen kapni itthon is, mert pl. a Jolla is milyen szépen elstartolt, csak épp egy darab nincs az egész országban, pedig már vagy 4 hónapja a hivatalos megjelenésnek.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
notafa3
tag
válasz takacsbotond #7 üzenetére
Téged meg nem kért meg senki, hogy játszd itt a janit!
-
blade zte
őstag
válasz takacsbotond #2 üzenetére
Ha tényleg annyi lesz, akkor inkább az biztos, hogy android is fog futni rajta.
Oppo find 7 astro black
-
notafa3
tag
50 legnépszerűbb
Bőven elég 10/9.9 felhasználónak. Hát igen, ebben nem lesznek benne a fake broken screen és fingós app-ok.
És főleg elég egy bemutatkozásra. Ha az emberek veszik majd az Ubuntu-t futtató mobilokat, jöhet a többi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
50 app tényleg nem sok, de legalább a telefon csúnyácska (gondolom nem ez a végleges formaterv).
-
takacsbotond
őstag
Kíváncsi leszek mit tud majd!
De ötven alkalmazás nem lesz egy kicsit kevés?Biztos nem írtatok el egy nullát?
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
blade zte
őstag
Na, ezt lehet hogy kivárom, és remélem android is lesz majd rajta. mx3-asok se aggódjanak, arra is vannak egy portnak a nyomai.
Oppo find 7 astro black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Politikai mémek
- BestBuy topik
- Honor Magic V2 - origami
- Vicces képek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bestbuy játékok