- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Szánalmas egy kopp cég ez a Samsung...
-
zseko
veterán
Galaxy Spica-t. Nem annyira rossz telefon - miután szénné moddoltad...
Na most gondold el, spicahoz jár az iGO - és a Mio A501-en meg gyorsabban fut... a papíron 4x lassabb hardveren.
Türelmes vagyok egy szintig, de mikor huszon! másodpercekbe telik belépni a telefonkönyvbe (vagy sms-be belépés volt ~30-40mp), akkor gondolhatod milyen érzéssel vertem volna földhöz. 2 hétig volt rajta a gyári szoft. Kb másfél havonta eddig mindig újra kellett tenni, mert gondol egyet és egyik napról a másikra összeomlik. A Mio-t 3 év alatt 2x kellett újratenni. Spicával most tarthatok 12-15 körül január óta.
Bízom benne hogy az SGS 2 van annyival jobb mint amennyivel drágább. Mert nem a telefon része miatt veszem elsősorban, hanem mert (bizonyos megkötésekkel persze) több mindenre használnám. (Hordhatnék persze több célkütyüt is magammal, ám a telefon az szinte mindig nálam van)
Jaa, a Spica 352x288@15fps videót készít, ami enyhén szólva is nagyon vicc. A D500-am készít ilyen videót, ám azért van pár év és teljesítménykülönbség közöttük. -
zseko
veterán
Kint lehetne máár
Megnézem majd élőben is és úgy döntök melyik legyen, a fekete vagy a fehér. Bár nem szívesen adok ki egy telefonért 100e-nél többet, de a legutóbbi vásárlásom nem váltotta be 100%-ig az elvárásaimat (inkább 50%-ban talán), így most olyat akarok amivel nem kell ennyi kompromisszumot kötnöm.
Kérdés mennyire bírja a koszt, mert nem mindig tiszta kézzel nyúlok hozzá
-
Remus389
veterán
hú tetszik ez a fehér SGS2, remélem mihamarabb kapható lesz itthon, lehet veszek egy ilyet
-
kareszkosz
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék,hogy s5260-asra lehet-e GPS-t telepiteni és van nekem 1 G-sat-os ami fut a noki6600-án csak az bedöglött.
-
talamasca
senior tag
Pedig a fröccsöntött műanyagot könnyű festeni. nem?
Anno a Nokia műanyag elő-hátlapja is azért volt annyi változatban, mert könnyű volt festeni.
Bezzeg, pl. N91-t már nem annyira... -
kolosanyi
veterán
válasz
pingwin011 #21 üzenetére
Mi a helyzet a hűtővel? Anyám Samsung hűtője fehér, és olcsóbb volt egy 20-assal, mint a metálszürke változat...
Egyébként szerintem se néz ki rosszul. Viszont miért van az, hogy eddig csak az agyonszidott Nokia képes a friss telefonkínálatban fehéren, és feketén kívül másmilyen színűt kínálni? Oké, még a htc-nél láttam más színt, de több nem ugrik most be...
-
markymarky
csendes tag
Most miért kell a Samsungot fikázni??? Ebben is le akarta másolni az Apple-t!!!
-
joey04
titán
válasz
pingwin011 #21 üzenetére
Azért nem minden gyártónál...
-
Ricardo
titán
válasz
pingwin011 #21 üzenetére
Vettél mostanában hűtőt, vagy mikrót?
Jobban bejön a fekete. Ezüstben még megnézném.
-
Browny
csendes tag
Sötétben minden tehén fekete
-
Browny
csendes tag
És tessék mondani, a gombok világítását hogy tervezték?
Fehér alapon fehér?
-
Optimus White szerintem szebb, de fehér iPhone 4 az igazi N1.
-
Depression
veterán
Hiába tetszik így, ebben a formában, kikapcsolt képernyőnél fehér készülék hatalmas fekete kijelzővel szerintem gáz.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Totheground #39 üzenetére
Ráadásul sokkal drágább fehérre festeni mint feketére
.
A piac törvénye, amiből kevés van az többet ér mint amiből sok. Ha a világon minden gyártó fehér telefonokat csinálna, akkor a feketét adnák drágábban. Ez csak egyszerű lehúzás. -
k.
őstag
válasz
Totheground #39 üzenetére
Benne van a jövendőbeli per ára is.
-
Totheground
addikt
És miért drágább, mint a fekete?
-
kutkut
addikt
Nagyon gáz, ha tetszik?
Mondjuk inkább a fekete...
-
Prien
addikt
Technokrata lányok előnyben. Amúgy meg majd veszünk fehér gyári hátlapot és lesz pepita telónk.
-
Matula bácsi
csendes tag
Juhúúú... megjött a sgs2homárfón kiadás... fuhhdeszar.. dehát ízlések és pofonok
-
JR.CSé
senior tag
Hát kinek a pap kinek a papné biztos lesz rá kereslet
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Valentino K. #2 üzenetére
Kettőt találhatsz
De szerintem is ronda ezzel a fehér színnel, ezt talán a hölgyek fogják jobban preferálni
-
Antares83
tag
Galaxy S2-m van. A masfel honap alatt egyszer sem akadt... Egyedi hatlaphoz meg at is lehet fujni a feketet...:-)
-
Xaels
félisten
Ennek a telefonnak nem áll jòl ez a szín. Igazán kereshettek volna valami másik egyedibb színt vagy mintát...
-
mrhitoshi
veterán
Hát.. hamarabb ki tudták fejleszteni a fehér színhez való gyártástechnológiát, mint egyesek.
-
manoarc
senior tag
szép, de bordó , barna , vagy ezüst mé niccse?! (Ha van nem szóltam)
-
Ádám16
addikt
i4 fehérben mképp, sgsII fehérben semmiképp :S randa így
-
robertel
senior tag
válasz
korpicschess #18 üzenetére
Nem tudom egyiket se használtam még, lehet sima desire akadozik, de desire HD meg újabb (nem Sensation) HTC-kről én nem tudok hogy akadozna, mig sgs2 azért a brutál hardveréhez képest akadozik állítólag
Sense szeritnem kenterbeveri Touchwiz-t.
Ennyi -
Saccco
nagyúr
válasz
Depression #4 üzenetére
Most a háttereket meg a menüket cserélgeti mindenki.
-
lcee79
addikt
válasz
pingwin011 #21 üzenetére
Ez is iphone hatás...
Meg azért mert világosban mikor rávetül a nap fénye nagyobbat villan a fehérNekem fehérben csak írólapom van
És az nem olyan menő....
Bár ha azt mondanám rá hogy ez a legvékonyabb OLED kijelzős tábla pc, már az lenne -
pingwin011
aktív tag
Na jó, de annak idején is mindenki ugyanolyan telefonnal mászkált, és én legalábbis kevés embert ismertem, aki cserélt valamilyen egyedi hátlapra. Egyszer én cseréltem, de egy idő után nagyon gagyi hatása volt. Na mindegy, ahogy most is vannak sikertelefonok, úgy akkor is voltak, de azért mára a termékpaletta jóval szélesebb, szerintem annak idején több embert lehetett látni 3210-el, vagy 3310-el, mint most ugyanolyan telóval. Kivétel az Iphone
-
lcee79
addikt
Fehér színt drágábban veszi a Samsung a színboltban
Én tudom javasolni minden erre fogékonynak hogy vegye meg!
Sőt, ha Samsung lennék kiadnék egy piros Ferrari Editiont is, és még egy 20 ezerrel drágábban mint a fehér, azt is megvennékÉljen a marketing!
-
szasz1
tag
Ronda szvsz
-
robertel
senior tag
Az igen, ment is a kukába?
Amúgy tényleg ciki, hogy fél évre rá adnak ki egy másik színt.vatomi
Mire kevés egy dézi? Az is megkapja a 2.3at, igy elvileg frissnek tekinthető és harceresen is ott van még nem?
Fórumokat olvasgatva lehet megbánod, hogy sense-ről átmész az akadozó samsungra. -
Saccco
nagyúr
Ez is vastagabb lesz a fehér szín miatt?!
-
dz1989
senior tag
Jobb a feketénél. Azét több szin is kéne. Az alakja a telonak igysem tettszik, szerintem ogyan semien, legalább a szine legyen pozitivum.
-
vatomi
aktív tag
Galaxy Mini pl sokkal jobban bejött fehérben, mint feketében. Lehet, hogy erre rámozdulok, a Desire néha kezd már kevés lenni
-
-
válasz
Depression #4 üzenetére
Biztos itt is nehéz kikeverni jól azt a fránya fehér színt..
-
Bikerider
aktív tag
A fekete az igazi... :-D
A másolós szöveg meg.....a Motorola 1970-es években mutatta be első hordozható telefonját, az Apple meg 2007-ben.... na bumm másoltak
volt előtte is érintős... aminek sikere van az menni fog.... ha olyan dolgokat gyártana minden cég ami még nincs, akkor lenne pár db cég a világon....
na...de csak azért mert már elég unalmas a sok "másolós" szöveg.
-
Z0C!
őstag
válasz
Depression #4 üzenetére
emlékszem a 3310esem neonzöld majd narancs elő hátlapjaira...
kár hogy ezek eltüntek már...már csak a háttér az ami egyedi lehet :/ -
korpicschess
veterán
Másolás!
K*csög Samsung. -
Taki30
tag
Nekem spec. tettszik a fehér változata is.
A fehér színű mobilok és ami még fehér színben kerül piacra számomra mindig egy új dizájnt jelentettek,hisz a fehér színű egyedi összhanggal/összhatással bír.De azt lefogadom,hogy az iPhone fanok majd erre is köpködni fognak.
-
Depression
veterán
Drágább a fehér, mint a fekete???
Már évekkel ezelőtt megmondtam, hogy rossz irányba halad a mobil piac. 3310-es nokia volt a király, össze-vissza lehetett cserélgetni minden fajtára az elő/hátlapokat, egy társaságban mindenkinek lehetett egyedi kinézetű mobilja. Most meg van fekete meg drágább fehér. Megalol! -
Bling95
őstag
Nemhiszem el hogy ennyire nehez a feheret legyartani h az apple is meg a samsung is keptelen a feketevel egyszerre kiadni.....
-
Valentino K.
senior tag
Troll mód on:
Ebből vajon lesz pereskedés?
-
Nekem a fekete jobban bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest