Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Vártam volna valami érvet, hogy neked kivételesen miért nem megfelelő a super amoled, amit még a displaytesztek is jobbnak hoznak mindenben az LCD-nél, de mindössze annyit tudtál felhozni, hogy zavarja a szemed a fénye... ami nyilvánvalóan nem egy érv, hiszen ugyanúgy lehet a fényerejét állítani, mint egy lcd-nek... sőt, még a színhőmérsékleteket is pl a samsungokon.
Szal ha esetleg netán meg is tudnád indokolni a kifogásodat, akkor el lehetne fogadni azt, mint érvet. De ilyen ugye nem történt. -
ctvagyok
őstag
Pedig Samoled fényerőben nem is a legerősebb. Én pont azért szeretem, mert alacsony fényerőn is jó a betekintési szög, szépek a feketék. Persze ez minden amoledre igaz gondolom, nem csak a samsungokra. Nálam egyedül az Apple féle IPS tetszik, meg a HTC féle megoldás. A legtöbb ips kijelző fényereje 0 ra zuhan, ha nem 90 fokból bámulja az ember. Azt azért nem állítanám, hogy nincs más jó ips a piacon, de szerintem azért gyengébbek mint az iphone-é. Persze ez csak magánvélemyén, és általánosítás. Csak akkor tudok véleményt mondani, ha egymás mellett látnám a két kérdéses kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged