- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
De van, csak még mindig képtelen vagy elolvasni/megérteni. Pedig leírtam újra és újra. No mindegy...
Az, hogy számodra nem zavaró, nem támasztja alá azt, hogy nekem az. Te ezt nem fogadod el, nem akarod megérteni, ezért azt mondod, hogy nincs érvem.
De teljesen mindegy, mert te nem akarod megérteni, amit más mond. Ennélfogva a leírt dolgokat sem fogadod el. Sajnálatos, de vannak ilyenek.Ha meg tudod mondani, hogy miért fáj neked az, hogy az én szememet bántja a Super Amoled kijelző, akkor tudunk értelmesen kommunikálni. Ha nem tudod megmondani, akkor nem érdemes teleszemetelni a fórumot.
-
Mégis milyen érvet szeretnél?
Ha eljössz Pápára, komolyan mondom, elviszlek a szemészemhez.
Olyan nehéz felfognod, hogy nekem ez nem megfelelő? Tényleg ez a bajod, hogy valakinek nem jó az, ami neked jó?Ez esetben nem tudok veled mit kezdeni. Nem akarlak meggyőzni arról, hogy ne használj Super Amoled kijelzőjű készüléket (ellentétben veled, aki bizonyítani próbálja azt, hogy nekem ennek jónak kellene lennie), nem vág földhöz, ha te nem tudod sem megérteni, sem elfogadni, hogy számomra ez nem megfelelő.
Én továbbra is bízom benne, hogy a Tab Pro sorozatból is ki fog jönni egy következő generáció, ha a Tab S-ből kihozzák a következőt.
-
Komolyan mondom, hogy neked valami nagy problémád lehet.
Diszlexia, esetleg csak tetteted az értetlent, nem tudom.
Neked az a problémád, hogy nekem nem megfelelő a Super Amoled. Komolyan, gondolkozz már el, hogy mit írsz! Kb olyan szinten vagy, hogy meg akarod magyarázni, hogy az 5" kijelző a legtökéletesebb méret, mert neked az a legtökéletesebb.
Nem igaz, hogy nem esik le, hogy nem azt írom, hogy rossz az Amoled kijelző, hanem hogy nekem rossz az Amoled kijelző.Ha rá tudod magad venni az olvasásra, láthatod, hogy feleségemnek is ilyen kijelzővel szerelt készüléket vettem, mert neki jó ez. Továbbá nem azt írtam, hogy ne gyártsanak ilyen készüléket, hanem azt, hogy remélem, hogy a Tab Pro sorozatot is folytatják, mert abban nem volt Super Amoled kijelző, így azok, akik ezt nem szeretik, továbbra is vehetnek kimagasló paraméterekkel rendelkező készülékeket a Samsungtól.
Ha elmagyaráznád, hogy mi a problémád, vagy miért játszod ezt a játékot, sokat segítenél...
Persze tudom, hogy lehetetlen dolgot kérek tőled... -
Gratulálok, sikerült tanúbizonyságát adnod a képességeid határának
Érzékenyek a szemeim, szemvizsgálatkor ugyanahhoz a dokihoz megyek el, aki már tudja, hogy ha pl belevilágít vizsgálatkor a szemembe, akkor az nekem fizikai fájdalmat jelent. MIndez elég jelentős probléma, miután hivatásos jogsim van - ezért pl havas tájon télen napszemüvegben tudok csak rendesen vezetni.
De persze biztosan csak arról van szó, hogy nem bírja a szemem a túl jó kijelzőket...
-
ctvagyok
őstag
És annak mi köze ahoz, amit írtam? Borzalmas ár-érték olcsó samu tabok nem érdekelnek sztem senkit.
Csúcskategóriában még versenyképes áron ad a Samsung táblagépet. Főleg az S széri SAMOLED kijelzőjével ad valami pluszt. De ha ipaddal akarnak versenyezni, akkor cseszhetik az egyetlen valóban nem rossz ár-érték terméküket. (najó a note 4 is adja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Windows 11
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest