- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
Igazából az utolsó mondatod erős kicsit...
,,nem az arcom nagy, hanem a társadalmi norma visszamaradott, bár lehet tévedek."
Ami pedig kicsit ellentmondásos számomra, mert nem igazán tudom egy mondatba összerakni ezt a kijelentésed ezzel: ,,különc vagyok, és igy vagyok boldog."
-
Peterson_
addikt
Hallottam róla, de állítólag a "házhoz jövős" megoldást kell választani, és akkor nem igazán érheti csalódás az embert.
A Note 3 totyikban legalábbis ez jött le a beszámolók alapján, ezt összevetve pedig az eddigi tapasztalataimhoz mérve ég és föld. Volt már Samum,de még abból az időből, amikor még nem nagyon volt divat szervizbe járni, azután Nokia, HTC, SE, mindegyikkel volt tapasztalatom.
Értsd.:
Pont ma voltam 4x-re szervizben HOX-szal, ami kicsit több, mint egy éves.
Három alkalommal gyártóhoz lett küldve(egyszer nem csináltak vele semmit), tehát összesen hat hetet volt szervizben a telefon.
Nokiánál kétszer volt kijelzőcsere úgy, hogy semmi fizikai behatás nem érte, volt hogy úgy kaptam vissza, hogy tiszta por volt az érintőpanel és a kilelző között.
Itt azért ilyen nem nagyon van,dreamdancer:
-Szerintem elég objektíven tudok nyilatkozni,mert abszolút nem volt csábító nekem a márka, és ahogy fentebb is olvashattad, nem is igazán választottam soha Samsung terméket.
Most úgy hozta a sors, hogy Note3 tulajdonos lettem, így elmondható, hogy van némi tapasztalatom ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.Te most felsoroltál csupa kontra dolgot, ami részben igaz is.
Viszont emellett elsiklottál amellett, hogy azért felsőkategóriában- és a legtöbb céget ez viszi a hátán- komoly ajánlatokat tudnak letenni az asztalra.
Most hagyjuk el a bóvli anyaghasználatot, mert ha tényleg gázos is, csupán egy szempont, és ha valakinek meg van vele szemben kettő, ami a mérleget a másik irányba billetni, máris irreleváns lesz.-Hardverben nagyon jó cuccokat raknak össze, gyakorlatilag a legerősebbeket.
-Nincsenek különösebben elszállva az árazással.
-Jó a támogatásuk.
- De amit Te kontrának mondtál-én is annak tartom egyébként- az átláthatatlan termékpaletta.
Hát ez is lehet pro a cég számára, mert gyakorlatilag nehéz egy okostelefonra váltó leendő vásárlónak nem Samsung modellbe botlani...ha komolyabbat akar akkor azért, ha közepes árfekvésben azért, ha meg egy alap androidos csodát akar, akkor azért.
Az S-pen nagyon bejött nekik, illetve a Tepsi divatot is Ők indították el, tehát nem aggódnék emiatt.
Régóta azt az irányt követik amit, és mégis évről évre növekszik a forgalom.
Nem vitatom, hogy a végtelenségig el lehet ezt játszani, de ha csak pár dologban tesznek le igazán jó dolgot az asztalra, akkor nem is kell a többiben kiemelkedőnek lennie, elég ha nem követnek el kiemelkedő hibákat. -
SUPREME7
őstag
És most jobban érzed magad, hogy megmutattad mennyire felsőbbrendűnek érzed magad mert 185-ért veszel egy összevissza max 100ezres telefont? Ja és igen, birka vagy
"telefonboltban dolgozok" - Idézet a blogodból. Nesze neked fene nagy iskolázottság. Ha nem a vodafone vezérigazgatóját tisztelhetjük benned, akkor mire vágsz fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OpenWRT topic
- SSD kibeszélő
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged