- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Ez user error, ahogy te is írod az utolsó mondatodban. Szerintem olyan is volt, aki i5-ről váltott 5C-re. Átverték? Nem, a vásárló dolga utánanézni, hogy mit vesz meg. Mindamellett, hogy tényleg nem a Samsung a szívem csücske, el kell ismerni, hogy baromi jól csinálják ezt a nyomulást. Az, hogy a hozzáértőbb embereket (pl itt a fórumon is) zavarja ez a nyomulás, totál hidegen hagyja a marketingeseket/fejeseket, hisz az eladások szárnyalnak közben. Hidd el, a többség bemegy a boltba, nyomkodja kicsit, aztán elviszi, amelyik épp tetszett, szép volt, stb. A hardverrel nagyon kevesen foglalkoznak. De ez nem a cégek hibája, az sem, hogy megpróbálják ezt kihasználni. Mint a másik hírnél írtam, a profit mindenek felett.
-
Csapoati
nagyúr
Ha a szomszéd zöldséges 2 féle almát árul, én meg 12-t, akkor én 6x annyit kell, hogy eladjak?
Mert megteheti. 4 vagy 5x lehúzza az embert lényegében ugyan azzal a telefonnal.
Szerinted valaki az S4-et cseréli le egy S4 Active-ra majd azt egy S4 Zoomra? Ugyan már...
Emberek, NEM KELL MEGVENNI! Ilyen egyszerű. Jöhetnek 150 telefonnal is, ha valakit nem érdekel a márka, úgysem vesz semmit tőlük. Aki meg vesz, az gyanítom, hogy egyszerre egy darabot.
#38: Az előző hsz-ed hangnemével volt gond szerintem (a kérkedéssel, arra itt nem kíváncsi a nép), a birkázást én sem szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- VR topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest