- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
AMD Power #68 üzenetére
Egy ideje az lett a flagship, csak konkrétan így nincs lekommunikálva.
Ezért is lehetnek ilyen negatív visszajelzések pl az S5-tel is.
Na meg azért is,mert -annak ellenére, hogy tényleg egész egyben van- szerintem csak azért adták ki, hogy legyen valami amit bemutathatnak. -
Peterson_
addikt
válasz
Cyberpunk #61 üzenetére
oh wait
Minden megoldható.
Az persze más kérdés, hogy használni mennyire kényelmes.FókuszPók:
- Én így sem, úgy sem leszek vevő erre mostanában, majd talán az ez utáni modellre, ha közben valamelyik konkurens nem tesz le valamit az épp esedékes váltáskor- soha nem voltam igazán márkahű-
De nekem mindegy, hogyan növelik, csak az alsó gombok maradjanak amíg lehetséges, mert pl emiatt nem vettem G2-t sem.
A Home gombhoz nem ragaszkodom ebben a formában, de legalább kapacitívan legyenek jelen. -
Peterson_
addikt
Nekem nem a kritikával van a bajom,ezt már százszor elmondtam, hanem a stílussal.
Ha kifejted, hogy hát szerintem, ezért és ezért, akkor más, csak nem ezt teszed, és ez már nem is az első alkalom.
Most komolyan, az első három HSZ-ed annyira kellett ide?
Egyébként, csak hogy értsd a másik oldalát.
A Nexus 5-nek hírhedten rossz kamerája van, ennek dacára én sem írogatok egyik helyre sem be, hogy "Ú, hát de vigyázzál, mert fényképezni nem lehet vele" fogtam magam, és megnéztem a saját szememmel, hogy mire képes, meg kérdeztem...és így már számomra is más lett az összképNa mindegy, lépjünk túl ezen.
Igen, nekem is az van, le is írtam a véleményem ezzel kapcsolatban.
Hullámzó teljesítményt nyújt, de az barokkos túlzás, hogy nem lehet vele fényképezni.
Igenis lehet nagyon jó képeket lőni vele auto üzemmódban is, sötétben viszont szerintem ergya, mert nagyon mossa a képeket.
Ellenben ha az "intelligens stabilizálás" -t kikapcsolja az ember, akkor ott sem olyan vészes a helyzet.
Értsd: nem rosszabb, mint a legtöbb mobilos kamerával produkált kép ilyen körülmények között.Sokan tettek fel másik kamera appot, állítólag klasszisokkal jobb lett az átlagteljesítmény, de én elvagyok az alappal is, annyi az egész, hogy az ISO-t állítom auto-ról alacsonyabbra néha.
Amiket tettél képeket, nagyon szépek, de tényleg igaz, ahogy a kolléga írta, kiváló fényviszonyok között, havas tájon nem nagy kiváltság az akár ennyire jó képek készítése sem.
A Note kamerájára visszatérve, pont a dropbox képeid asszem második mappájában volt két kép, ahol csúnyát bucskázott az optika, amikor egy szakadék-szerűségbe fényképeztél bele, ill az alsó sorban levő három kép pl.
Na a szar képek kb a Note-nál is ilyen szituációkban jönnek elő. -
Peterson_
addikt
De reagálok, mert pofátlanság amit művelsz.
Pontosan tudod, hogy nem arra a hozzászólásodra írtam, hanem az első három, teljesen felesleges trollkodásra.
Innentől pedig zárjuk ezt le, mielőtt rossz vége lenneSzerk.:
-Nem, nem kell megint azzal jönni,hogy ha más offol és trollkodik, akkor már mindenkinek lehet.
Nem, nem lehet, és felesleges is. -
Peterson_
addikt
Én pont azért -is- választottam ezt, mert nagyon sokat játszottam telón és ebben volt az egyik legerősebb hardver.
Laposom nincs, külön tablet sem, ezért maradt ez+ a bemutatkozásomban látható kiegészítők.
Úgy már simán ki lehet használni játékra a kakaót elég magas élvezeti értékkel.
Viszont már én sem nagyon játszom, inkább tanulásra használom, esetleg rajzolgatok rajta. -
Peterson_
addikt
Engem abszolút nem ér csalódásként a dolog.
Ahogy Cyberpunk is mondta, mindig van mire várni, az én esetemben abszolút nem vonzó erő a QHD felbontás, vagy az épp egy lehelletnyivel erősebb SoC.
Általában minimum két évre veszek telefont, kicsit sem izgat, ha fél év/év után már nem az épp aktuális nonplusultra....banhammer:
- Hagyjad. A legtöbb samu totyikban feltűnik kicsit trollkodni.
Zéró személyes tapasztalattal dobálja a kakit, de már többször is bebizonyította, hogy még csak minimális hozzáértéssel sem rendelkezik.Cyberpunk:
-Igaz, de nem is eszik olyan forrón a kását.
Simán a jobbak közt van így is a kamera, lehet vele igen jó képeket lőni.
Sajnos a gyári szoftver nincs mindig a helyzet magaslatán, de nyolcvan százalékban ott vérzik el, ahol a többi mobilos optika is, kivéve persze a pureview-t
Tehát ige, bele lehet kötni, de ennyiből kb bármelyikbe.
Videó téren meg még azt sem nagyon, mert pazar teljesítményt nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest