- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Tudom, hogy nem csak a Flash-re értette, csak azok már n+1 alkalommal ki lettek tárgyalva
Mondjuk azt még mindig elhiszem, hogy a kamera dolog relatíve kevés embert érdekel (kb. én is erősen leszarom), az mms&bt hiba ugyebár kardinális (megintcsak szerintem), de hát nem is vagyok iPhone user.
Ellenben szerintem a Flash az egy tipikusan olyan dolog, hogy Joe Somebody elkezd netezni, mert örül, mint majom a farkának, meg jó élmény, meg húdegyors és egyébként is, aztán meg nem tudja megnézni a nemtommilyen honlapot, mert tele van Flash-el. Akkor azért biztos nem annyira boldog.
Dia topikban is volt sok nyaff a Flash miatt, O/A frissítés után ugye viszlát Flash Lite. Ilyenkor többen rájöttek, hogy anélkül jobb az élet.
-
Typhoon47
senior tag
akkor ajánlom, hogy egy kicsit tájékozódj iPhone téren, mielőtt ilyen baromságokat(már megbocsáss...) benyögsz.
mms-t már rég tud küldeni, videot szintén már rég tud felvenni.
bt-t ebben a hónapban oldják meg véglegesen.
és a flash meg mint látjuk, hamarosan megérkezikvond le a tanulságot...
ui: valamelyik modi törölhetné az összes hsz.-t mert, már megint sikerült beflamelni pár arcnak.
-
Ulkesh
őstag
"Hát igen. Csak az iPhone-nál lehet a hiányosság feautre.
mms minek.. jó kamera minek... videó felvétel minek... bt minek.... flash minek... "Tekintve, hogy a felhasználók 80%-a ezeket a funkciókat soha nem használja egy mobiltelefonban, egyetértek. Tényleg minek?
Ellenben nem árt, ha a készülék nem szenderül jobblétre, ha kap egy hosszú e-mail címet SMS-ben, vagy nem lassul le, ha nincs újraindítva 1-2 naponta, ugyebár
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest