- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Akkor az AMD-t se értem, mert ugye a nagy sűrűségű alacsony fogyasztású SoC lenne a lényeg, de ha pont a fogyasztás magas, akkor cseszhetik, mert ott az Atom viszont ütősebb, és a GPU meg nem számít annyira.
Mondom azért írtam az A53-at is oda, mert A57 nélkül értelmetlen és vissza.
Mondjuk hogy egy b.L-es szerver procinak van-e létjogosultsága, azt meg nem mondom.
Mondjuk amúgy a Samsung lesz olyan hülye, hogy 20nm-en kihozza, mint a A15-öt 32-n. (Mondjuk én voltam olyan hülye, hogy azt higgyem, hogy jó lesz és megvettem...)Ha viszont nem terveznek egy A12-es mintás ARMv8-at, akkor most épp zsákutcába futott az ARM ha jól látom.
@Bone123: 14nm
<- Csak ezzel tudom kifejezni.
Fingjuk sincs miről beszélnek, még a 20nm sincs sorozatgyártásban.
-
vicze
félisten
Akkor lesz 64bit-es Droid ha a fordítót átállítják ARMv8-ra, tehát 1nap alatt is lehet akár... (Ha nincs mire hogy legyen? Még a Atom se 64-es.) Appok a "Java" miatt meg VM-ben futnak szóval, akár azonnali gyorsulás is látható lenne, csak a Natív appokat kell átírni.
Azért az Apple megmutatta, és látható, hogy az ARMv8-ban (kiemelném, hogy nem a 64bit!) sok előrelépés van az utasítás készletben, sok feladatra jóval hatékonyabb.A53-at azért írtam mert párban jár a A57-tel b.L miatt, de igazad van az inkább jöhet mobilba, csak önmagában nem fog, mert csak picivel erősebb az A9-nél. Bár majd az MTK megcsinálja 8 magosba az a menő.
-
vicze
félisten
Az nem értem, hogy tényleg senki nem képes elolvasni, hogy A57 és A53 azok gyakorlatilag szerverbe szánt SoC-ok ARM szerint is? Már az A15 is mocsok nagy bukta 28nm felett, 28-on még épphogy vállalható.
Nagyon remélem hogy a Qualcomm dobbant egyet és szépen januárban bemutatják a ARMv8-as saját architektúrájukat, és akkor csókolom ARM, kapnak a hátukba egy olyan 1,5év lemaradást.
Egyáltalán lehet tudni, hogy a A12 mintájára csinál az ARM valami hasonlót ARMv8-hoz?
Az azért kicsit rémisztő, hogy az Apple 2év alatt kb. 6 hónap előnyre tett szert SoC terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest