- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Bill Gates mondta akkoriban, hogy 640 KB mindenre elég lesz, pedig nem volt egy pancser ha már többszörös multimillimos.
Neked legyen igazad, aha aztán azon kívűl amit felsoroltál a többi mind elavúlt (nem csak a progi hanem a hardver illetve kevésnek bizonyúl) nem tudom, hogy vagy vele, de már unom az autómata telefonos rendszereket. -
zoltanz
nagyúr
Örülök a kezdeményezésnek nem baj nekem ha sok program van uo. feladatra én pl. nem dolgozok intenzíven ezekkel. Más kérdés egy könyvelő, üzletkötő aki nem biztos, hogy lépten nyomon új dolgokat akar megtanulni a szövegszerkesztőjén. Aki használt már Mac OSX -et tudja, hogy szinte öröm vele dolgozni olyan jól összefogott letisztúlt környezet, reméljük késöbb a BSD-Deb -en keresztűl kijön valami nem fizetős verzió is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest