Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ilyen_85

senior tag

Szerintem SaGaIn azt próbált elmagyarázni, hogy neki azzal van baja, hogy a konzolok generációról generációra nem adnak akkora plusz-t hardver szinten, s megpróbálják a lehető legjobban megközelíteni az elégséges szintet.
    Érthető módon persze, hisz nem érdekük, hogy több pénzt költsenek valamire, ami kijött volna olcsóbban is. Csak ahogy szerintem egyelőre a Nintendo példája is mutatja, van amikor ez nem jön be s kevés lesz.

Mind1. Szerintem mindenki nyert ezzel, hogy ennyire közel van egymáshoz a 2 konzol, most már nem sok mindenben tud versenyezni a két nagy név, csak az exkluzív címek minőségében. Ez pedig egyértelműen a játékosoknak kedvez.

Ami viszont egy döbbenetes állítás a cikkben, s szerintem nagyon jól mutatja mennyire jól döntött az amd, mikor az apu-k gondolatát kitalálták, az ez:

"Az Xbox One és a PlayStation 4 esetében a Microsoft és a Sony az AMD OEM partnere lesz... "

Nekem mindig is szimpatikus volt az amd/ati páros, remélem bejön nekik ez a konzolosdi, kicsit megszedik magukat s az intel nyakára léphetnek. Egy (a jelenleginél) komolyabb verseny remek és új dolgokat indíthatna el. Túl régóta üldögél az intel azon a trónon, teljesen ellustult.

Új hozzászólás Aktív témák