Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
Jah, valami rémlik..
Magyarul nincs értelme ennek a funkciónak az ujjlenyomat mellett, beláthatod..Aztán meg jön az, h derűs időben, szikrázó napfény mellett, szivárvány alatt kell használni, mert különben eltéveszti..Ne csináld már! Ha nem tudják megcsinálni kompromisszum nélkül, akkor a fsznak teszik bele..No ennyi!! Peace! -
h4h01
senior tag
Ez az írisz szkenner elég bénának tűnik! Fel nem tudom fogni, h ezt ki használná az ujjlenyomat olvasó helyett..:S (bár a samsungon az sem tökéletes) S7-en 10/7..Főleg akkor, amikor lezárt képernyőnél akarom home gombbal egyből feloldani..
Na mindegy szépen kihúzta magát a samu a felelősség alól megint: Ha van szemüveged, vagy kontaktlencséd, akkor szedd szépen ki/vedd le, mert bekavarhatsz az írisz szkennernek :S Hát bazd..
Én nem vagyok se szemüveges, se kontaktlencsés, de azért ez így finoman szólva sem tökéletes..Megint egy új funkció amit konkrétan senki nem fog használni, mert nem működik tökéletesen, de legalább el lehet mondani, h ebben van..:S Ezek fényében (is) 310-320 ezres kezdőárat neki!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest