- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
válasz
BlueSteel #43 üzenetére
nem, nem az!
játékra 4K-ban teljesen jó... inkább már vga limitről beszélünk sajnos... csúcson megy a vga játékok alatt... a cpu nem sokat tud hozzá tenni a 4K felbontáshoz + a sok beállítás a játékokban... egyszerűen kell az erős-nagyon erős vga...
mikor megnéztem a Metro Exodust Ultrán RTX-el DLSS-el... leesett az állam, h h megy... mások említik (én még nem láttam), de ki fog derülni ha eljutok odáig, h a sivatagos pályán meg már kevés is a vga…. nah majd talán ez is megoldódik ha kijön az Ampere amivel így kompletten átugorják a Voltat… de még ezt nem lehet tudni, lehet mégiscsak a Voltat tolják be hamarabb... egyedül a microlagtól féltem de nyoma nincs a Metro alatt, Wolcen alatt, Division… ezeket néztem, toltam velük mostanában... üdv.
BIP#44 az MSI H310 VD-Plus lapomon se sokat...üdv.
-
BiP
nagyúr
válasz
BlueSteel #43 üzenetére
Az a durva, -én sem gondoltam volna-, de a youtube-on a tesztek alapján valóban használható 4K-ra 2080Ti mellett. 9900K-hoz viszonyítva a legtöbb játékban minimális a hátránya, csupán pár fps, nagyságrendileg kevesebb, mint amit az árkülönbség indokolna. (min.fps-ben érezhető azért)
[link] [link] [link]
Amúgy ha a procin nem is, mert azért a 20e-es proci nem fog sokat veszíteni az értékéből, de az alaplapcserén lehet bukni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest