- Google Pixel topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azért azt ne feledjük el, hogy jelenleg a 256-bites memóriabusz limitációt jelent a ROP-ok számában is - és azért az 5870-ben az a 32 ROP nem éppen egy bivalyerős hátország. szóval ki lehet húzni talán egy ilyen fél-generációváltós szériát még vele, ebben segít a gyorsabb gDDR5, de ha tényleg lesz legalább két frontend egység, és tovább nő az ALU-k meg a textúrázók száma, akkor a kártya seggénél is muszáj lesz valamit tenni.
-
Oliverda
titán
A 28nm LP-nek inkább a 40nm LP a párja amivel a Bobcat CPUk is készülni fognak, nem? Annyira mélyen nem ismerem az LP, HP, SHP technológiák közti különbségeket de szvsz ez tűnik logikusabbnak. Persze minden új eljárás alkalmazása újabb rizikófaktort jelent de az Intel-nek pl. elég jól bejött a HKMG. Jó, persze a TMSC meg a GF nem egyenlő az Intel-lel de azért ezeknél a cégeknél sem kétbalkezesek dolgoznak.
-
Oliverda
titán
"A 28 nm még messze van. Először várjuk meg, hogy milyen lesz az átállás. Most az AMD a HKMG-re áll, ami eleve egy kockázat, mert sosem csináltak még ilyen GPU-t. Ezért tartanak két vasat a tűzben."
Mivel 28nm-ből csak HKMG-s verzió lesz majd ezért kizárásos alapon valszeg az nV is HKMG-re áll majd át. Pontosabban itt inkább a gyártók állnak át nem a tervezők. Az már más kérdés, hogy nyilván a chipeket is ennek megfelelően kell megtervezni.
-
Bluegene
addikt
Lerágják a körmüket a mérnökök, hogy az új Radeon generáció megveri-e a régi csúcs-Radeont. Hatalmas meccs lesz itt
mármint a 6870 az 5970-est? mert az szép lenne és nem valószínű
a két gpus 6970 viszont csak lenyomja az 5970est erre mérget vennék
a többieknek: nem tudom miért sírtok hogy drágák az új VGA-k, valszeg picit csökkentik az 5800-as széria árát és a helyébe lép a 6800-as, aki a legújabbat akarja fizessen
aki viszont képes elviselni hogy kicsit alacsonyabb az FPS robbanásoknál, meg DX9-ben nyomja(nem DX11-be meg DX10-be ami csak lassítja és mikroszóppal kell keresni a különbséget), maxon játszhat vagy 99% maxon
nekem a 4850 bőven jó, mindennel maxon játszok akár hiszitek akár nem és legtöbbször igen magas fps-el, és crysist is maxon vittem ki 32 fps-el(AA off), és teljesen élveztem kikapcsoltam a frapsot és elveztem
szal felemás a szitu, egyfelől aki minimális kompromisszumra hajlandó az olcsón 4800-as vagy CF rendszert épít olcsó pénzből, aki pedig újat akar venni amik érzésre csak ritkán gyorsabbak azok vagyont költhetnek
mondjuk ha fullHD-s moncsim lenne nem ezt mondanám, dehát teljesen jó a 1440-es monitor is úgyse látod a különbséget
én élvezem a játékot és nem azon síránkozok hogy jajh miért nincs GTX 460-asom ami 40%-al több fps-t sajtolna ki, közbe a 4850-esen is érzésre folyékony
majd ha kijön jövő nyáron a crysis 2 és a 4850 nem képes 1280-ban leadni megfelelő szépséget vagy fps-t akkor cserélek(minimális kompromisszummal), valszeg olcsón betudok szerezni egy ma még méregdrága karit
ez olyan mint okostelefonnál a Samsung Galaxy S, 3 hónapja még 150K volt, most láttam 90-ért az aprókba majdnem újat(minimális komprumisszum h csak majdnem új), vagy a HTC HD2 180 volt 1 éve(!), most 80-ért láttam egyet, nevetséges 100K-t esett
nincs ezeknek ertékük, kijön az eggyel jobb fele annyitér, 2vel jobb kijön, a régi lósz*rt se ér, ahogy az én 4850-esem se, de ezen már nem bukok sokat kiszolgált rendesen és most is rendesen kiszolgál, nagyon jó vétel volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Gumi és felni topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest