- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Valószínű azért írtam hogy nézd meg a neten, mert nincs kedvem egy ember kedvéért körbefotózni, majd telóról áttölteni, majd feltölteni, és belinkelni hogy így néz ki, te meg bólintasz egyet..hogy jó. Ennek semmi értelme, csak felesleges időpocsékolás lenne. Félre ne érts...ez nem ellened irányul. Pusztán macerának érzem, és leginkább az az oka, hogy semmi értelmét nem látom.
-
Beowulf_78
addikt
Találd fel magad....nézd meg a neten a Chieftec Dragon házat.
És máris el tudod majd képzelni. 3db 8cm szívja be a levegőt, és hátul 2db fújja ki, amik fordulatszám szabályzósak. A TRUE-n 2db 12cm venti van. A többit a képhez tudod képzelni.
Tény hogy vannak már ennél jobban átgondolt torony házak 40-50k magasságában, de az én házam már nem mai darab, de szellőzésben azért még mindig megállja a helyét. igazi Chieftec minőség. Kb. 6 éve vettem, akkoriban 35k-ért, és akkor ez volt a legjobb. Mára pedig tisztában vagyok vele hogy vannak jobb megoldások is, de amíg ez bírja magát, addig maradni fog. -
Beowulf_78
addikt
Már sokszor leírtam....3 Thermaltake venti elöl szív, 2 hátul kifúj. Mindezt egy Chieftec toronyházban. Ha van ennél jobb léghűtése valakinek az előtt meghajolok.
Azon túl a proci hűtőn 2db 12cm Noiseblocker SX2 van 130m3/h légszállítással....
Ez az 80 fokos hő urban legend. Persze nem azt mondom hogy hazudik, csak annyit hogy nem olyan felbontásban és részletességben nézte ahogy én. Kb. ennyi lehet a diferencia miértje. -
Beowulf_78
addikt
Kizárt dolog, hogy reális legyen.
80 foknál a 285-öm is több volt. Furmark, Crysis alatt nézted? Az is befolyásoló milyen részletesség, milyen órajel, AA,AF rá van e tolva. Játék és játék között is nagy különbségek lehetnek. Gondolom egy Pac Man nem fogja izzítani a GPU-t.
Az meg a másik hogy a 295 topikban a júzerek nagy %-a olyan hőfokokat mért mint én... -
Beowulf_78
addikt
Pedig ez melegebb lesz véleményem szerint. A Ref hűtős, két nyákos átgondolt hűtés volt, bivaly ventivel. Ez úgy tünik, kissebb teljesítményű ventivel lesz szerelve, és mivel 1 nyák lesz, félő hogy nem lesz elegendő a hűtés...kíváncsian várom a hőfokokat. A 2 nyákos 295 hőfokok load-ban 90-100 fok körüliek voltak. Ez ha több lesz...nem hinném hogy bárkinek is perspektíva lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest