Hirdetés
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Erdekes kerdes, fogalmam sincs.
. Mar 10 evvel ezelott elhangzott, az informacio lesz az egyik legmagyobb ertek a vilagon. Akkor nem ertettem, most mar azert vilagosodik, hogyan is ertendo ez
.
Addig, amig az agy a tarolo egysege a latottaknak, nincs gond a mesterseges szemeknek. Ebbol a tarolobol egyedul a szemely tud informaciot vissza nyerni. Nah jo, vannak modszerek mikor mas is ki kenyszeriti
.
De tenyleges adatlopas hitelt erdemloen nem lehet. Mikor ez egy el idegenitheto kivonhato tarolora tortenik, es masok hozzaferese lehetseges, majd azt kozze teheti, mar atlepi a szemelyes jogokat. Szerintem valahol itt lehet a hatar. -
L3zl13
nagyúr
Érdekes, az augmented reality kapcsán eszembe jutnak a különböző cyberpunk regények és filmek amiket olvastam/láttam. Sok etikai kérdést feszegettek bennük, de ez a fajta adatvédelem nem volt köztük.
Vajon a mesterséges szemeket is betiltják majd az utcán mert félnek attól, hogy mit rögzít a használója? -
Hiftu
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Inkább azért, hogy ne verjék meg a felhasználót. Persze ehhez el kell juttatni ezt az infót az adatfelhasználás miatt aggódókhoz is. Gyakorlatilag ettől még ugyanúgy megverik az embert, csak a Google most már mossa kezeit.
-
enginev3.0
félisten
adatvédelem miatt aggódók miatt tették bele.
-
csongi
veterán
Egyenlore maradjon is ott! Es sikeres hasznalatot hozza. Megvan a terulete ahova kell, az utcan nem szivesen talalkozok vele. Nem az eszkozzel van a baj, hanem a rogzitett adat felhasznalasava.
. -
Tigerclaw
nagyúr
De jó, hogy minden milliwattért küzdeni kell, erre rá kell tenni egy visszajelző led-et...
-
dajkopali
addikt
mivel elég visszafogott a Google kommunikációja erről a termékről - gyakorlatilag: nincs is -, nem lehet tudni, de megalapozottnak tűnik, hogy a szemüveget nem hétköznapi felhasználásra szánják (legalábbis most még nem), hanem szervezeteknek, vállalatoknak, intézményeknek - egyelőre
-
HaJózsi
aktív tag
Ez az egyszerű halandó konzumerek számára elérhető lesz?
-
joghurt
addikt
Látom, ha valaki már gyárilag szemüveges, az a Google szerint továbbra is akassza fel magát...
-
dajkopali
addikt
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
az FCC belinkelt weboldalán vannak
-
kazsmerlaca
senior tag
"Képek a Google új szemüvegéről"
Képek? Hol vannak a képek? Csak 1 kép van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mar 10 evvel ezelott elhangzott, az informacio lesz az egyik legmagyobb ertek a vilagon. Akkor nem ertettem, most mar azert vilagosodik, hogyan is ertendo ez