- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár hete tesztelgettem egy kicsit ezt az istenített DuckDuckGot. Konkrétan azt játszottam, hogy egy elég keresésigényes munka közben minden Google-keresést megismételtem a DDG-val, és párhuzamosan próbáltam így haladni ugyanabban a feladatban két dokumentumon.
Már az első 10-20 keresés során kiderült, hogy a DDG gyakorlatilag nem visz előre. Az angol nyelvű keresésekre a Google-nél sokkal kevesebb és irrelevánsabb találatot adott, magyarul szinte értékelhetetlen volt a teljesítménye. Visszatérően jött elő, hogy a Google első oldalas, vagy inkább első pár soros találatai pont behozták a vágyott választ, a DDG az általam nézett első három oldalon meg nem vagy csak nagyon hiányosan.
A Bing legalább vicces és letiltható benne a prüdéria...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ALIENWARE Area-51 R5
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest