- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
sziasztok! miert van az ennél a telefonál hogy én bárkit tudok hívni de engem senki sem ér el kisípol mindenkinek . Valaszokat elore is koszonom
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
Drenadar
veterán
válasz norbika1122 #65 üzenetére
van.
-
vagyula
senior tag
-
atikó
őstag
http://www.xiaomishop.hu/
-
-
ampulla
aktív tag
http://www.ibuygou.com/- nekem ezt ajánlották, értékelést nem találtam róluk, se rosszat, se jót, a honlapjukon az van hogy hivatalos MIUI partner.
Network Frequency : 2G GSM 850/900/1800/1900MHz, 3G WCDMA 850/900/1900/2100MHz
4G-t nem írnak.
Magyar nyelv sincs,de lehet főzött ROM-ba lesz rá. Állítólag minden héten kiadnak valami frissítést. Én elvagyok az angollal.
Talán itt találsz hozzá valamit a ROM tulajdonságainál vagy esetleg kérdezz rá.[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
Én is nézelődöm ,érdekelne ez a telefon ha tudtok jó rendelős oldalt jöhet a közösbe
Van ebben magyar nyelv,3G/LTE? -
nexus6
aktív tag
az egyik francia oldal (kínai rendeléssel) január 8-ra írt eurós árat. már várom
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
veterán
-
ampulla
aktív tag
Igen, én megkérdeztem az online helpert és azt mondták működik Európában, WCDMA biztos, de azért a biztonság kedvéért te is kérdezz rá vagy egy kis google. Én is ilyet szeretnék rendelni, de a 64 GB-ost. De szerintem soha a büdös életbe nem lesz már elérhető...
A tegra 4 -es modellek amiket a gyártó az anyaországnak szánt azok SCDMA-ás hálózatra lettek gyártva és ezek az olcsóbbak.[ Szerkesztve ]
-
vagyula
senior tag
-
vagyula
senior tag
2013-11-8 update
The latest news from LeiJun (CEO of xiaomi) who said that the MI3 snapdragon 800 version will be release at the middle of Dec(The 16GB Version),The 64GB Version May Be Release at the Middle Of Jan 2014.miui.hu
-
DJosef
őstag
Egy baratom jelenleg Shanghai-ban van munka ugyben es probalom felvenni vele a kapcsolatot telo ugyben. Csak sajnos nem sok szabadidot hagynak neki, es raadasul nem is a kozpontban van elszalasolva, de egy probat meg er.
Forget about it
-
-FreaK-
veterán
válasz Janesz1981 #42 üzenetére
Tudsz adni forrás linket?
Mit jelent a jön? Már van Snapdragonos, csak még kapni nem lehet. Európába jön esetleg? Annak azért örülnék nagyon. -
Janesz1981
tag
Végre bejelentették jön a xiaomi mi3 snapdragon verziója. Ára ismert és talán arra jó lesz ne szálljon el a többi gyártó az árazással vagy mérsékelje árait :] Azért olyan vasat árulnak 330 dollárért ami simán felső kategória és ugye a nyílt forráskód ami lesz hozzá mint mi2-nél előrevetíti a hosszú támogatottságot is.
-
stevewonder
aktív tag
Egy kínai barátom szerint jelenleg ez a best buy teló náluk. Mit ne mondjak nekem is tetszik.
-
Szerény véleményem, hogy az előző két modelljük szebb volt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
halkow
őstag
végre nemcsak 2-3 színben van ezt díjazom és a dízájn is megnyerő kicsit lumiás
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Wajk
addikt
lehet jó bolt, de a hírük nem igazán...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Kozs
tag
Állítólag itt: meglehet rendelni. Van valakinek tapasztalata ezzel az "ízlésesen" színes bolttal?
Olyan nincs,hogy valami nem sörnyitó
-
batai15
félisten
Nem is csodálom. Bitang jó ketyere.
-
HawerKing
őstag
Ennyiert nemcsoda, hogy kelendo...
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Wajk
addikt
Húgó Barna bácsi már náluk székel, szerintem nem véletlenül.
De azért még biztos elő kell készíteni a terepet.Nem csodálkoznék ha az ünnepi szezonra már valamelyik másik kontinensen is jelen lennének,d e ahhoz "kissé" meg kellene növelni a gyártói kapacitásukat, meg nemárt felkészülniük pár perre
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
-
ilyen_85
senior tag
én is erre lettem volna kíváncsi, egyelőre aliexpress-t ajánlgatják mint beszerzési forrás, tovább van egy kezdeményezés egy nem hiavatalos európai xiaomi boltra, amiről egyelőre én csak egy fórum bejegyzést találtam
Egyelőre nálam kiesett a nexus 5, nagyon akartam, de be kell látnom, hogy ugyan az lesz vele a problémám, mint a nexus4-el rettenetesen kicsi az akksi, nem bír ki nálam egy napot sehogy sem.
Itt pedig végre normális(abb) az akksi mérete
-
petrson
senior tag
Volt szó európai értékesítésről is, van már hír róla, hogy mikor?
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
MODERÁTOR
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz grat nekik. Igaz kicsit Lumia beütésű, lehettek volna kreatívabbak is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Lomha 8V
addikt
Nem csoda, szerintem is nagyon jó cucc.
-
haxxika
senior tag
válasz Lionking01 #16 üzenetére
Van GSM változat. A Snapdragon procis változat működik Eu-ban.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Lionking01
tag
Egyelőre csak Kínában kapható, és nincs GSM változat belőle. Ha lesz, akkor fogadni mernék, hogy sokkal drágább lesz majd. Ha pedig 80-90 helyett mondjuk 110-120 körül lesz, akkor már ennyiért inkább egy HTC One. Persze nem szolgáltatóknál, hanem mobilos boltokban, mert ott már 138 körül lehet kapni.
-
törölt tag
Nem csodálom. Baromi jól néz ki, jó az ár, hw is rendben van.
Egyedül ami negatívum nekünk, hogy a support bajos. -
dreamdancer
őstag
Ha "rendesen", hivatalosan forgalmaznák Európában (képviselet, szervíz, support, adó stb stb) a 16 GB-os ára nálunk kb. 110K lenne. Mondjuk még az is jó ár.
(Van ebből 2 SIM-es?)Nem a lényeg a fontos.
-
wertigo1984
őstag
Kajakra barmelyik szinut elfogadnam.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
saelin
veterán
Szép és olcsó. Vajon meddig kell még folyatni a nyálunkat, hogy idehaza is lehessen kapni?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Frozzy
őstag
állítom ez lesz az a gyártó aki picsán billenti a sok nagy gyártót.. hajrá!! ha lenne itthon és készülék vásárlás előtt állnék tuti a Nexus 5 és a Xiaomi MI3 között tenném le a voksom.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
kengyel
nagyúr
Nem csodálom hogy kelendő, hiszen nagyon jól néz ki
kengyel
-
atosan
veterán
Nocsak, milyen jól néz ki
Elkezdhetnék itthon is forgalmazni.Boldog Új évet!
-
MuzikJunkie
aktív tag
Imádom, tetszik. Mostani telefonomon is MIUI van, szinte tökéletes a rendszer. Mit tudhat akkor gyárilag optimalizálva?
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
cellpeti
nagyúr
410$ nem is sok érte, ha úgy vesszük.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
félisten
Androidos Lumia. Mmmm. Kell!
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
kbyte1024
veterán
szép,jó,olcsó mi kell még?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest