- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #2 üzenetére
Csak egy kérdés...: vajon hányféleképpen lehet elhelyezni a kamerát és a szenzort úgy, hogy az tényleg jó is legyen és szép is legyen (bármit jelentsen is ez utóbbi)...? És ehhez képest hányféle gyártó van...? Valaki mindenképpen fog "másolni" valakiről... Pont olyan ez, mint a külalak: relatíve behatárolt, hogy mit és hogyan lehet és érdemes megvalósítani, tehát egy ponton túl simán le lehet sütni, hogy "óó, ilyen már vooooolt, de gáz". Ühüm... Nem tudom... Én eszközt szeretnék venni, és nem valami divat/dizájn cuccot...
Önállósodjanak... aha... egy bizonyos kategóriában én csak azt látom, hogy minden telefon tökre ugyanúgy néz ki, mikor az emberek előveszik őket a buszon... Akkor miről is beszélünk...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest