- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
A felbontás vitához csak annyiban kapcsolódnék, hogy szerintem is kevesebbet számít a felbontás (egy bizonyos szint fölött) mint az effektek.
Ha van egy gyenge PC amin nem fut FullHD-ban minden efektel a játék, akkor én símán azt választom, hogy felbontás lejjebb, effektek meg maradjanak. Az esetek 99.9%-ban ugyanis így ezerszer jobban néz ki a játék mint 4K felbontáson mindenféle effektet kikapcsolva, hogy vinni tudja. -
narumon
őstag
A legnagyobb gondot én is abban látom, hogy hiába jön ki az új AMD APU PC-hez, akik most játék mellett munkára is használják a gépet (tehát mondjuk van egy újabb i5 vagy i7 a gépben) azok nem fognak rohanni lecserélni az egész hóbelebancot csak azért, hogy majd valamikor támogassák a játékok. És fordítva; amíg a legtöbb Pc otthon más célra is meg kell, hogy feleljen és nem csak játékgép addig minek fejlesszen a fejlesztő olyan játékot ami nem futna az otthoni PC-k nagy részén. 22-es csapdája és nem is látok belőle egyelőre kiutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest