- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
l.skywalker #77 üzenetére
"Vettünk pl. Capuccion "párná" ami egy kőkemény kerek cucc volt, alján a tejporral - tetején a kávéval és amikor lejött, echte capuccino lett belőle."
A capuccino tejjel és tejhabbal készül, erősen kétlem, hogy abból a tejporból ez lesz
Egyébként ezért is elég nehéz is a kávé minőségéről beszélni, mert nincs igazán közös alap, nagyon szélsőséges határok között szóródnak az elvárások.
-
Cannabis7
senior tag
válasz
l.skywalker #49 üzenetére
ezek a párnás kávéfőzők főznek olyan jót, mint amilyet egy kapszulás?
Én is gondolkodok egy párnáson, olcsóbb.vagyis régebben gondolkodtam rajta, aztán annyira eleástam magam ebbe a kávés vilgba, hogy találtam egy instant kávét, amelyik llítólag kiváló minőségű, a kapcsulás főzők is elbújhatnak mellette.
Aztán mivel nehéz volt beszerezni, alábbhagyott a lelkesedésem a kávék iránt. -
Speeedfire
félisten
válasz
l.skywalker #5 üzenetére
Ez a coffeduck mennyire jó cucc? Otthon nekem is senseo van, de sokszor unom már. Állandóan brazil meg kenya...
Olyan mint a kotyogós, bírja x évig vagy cserélgetni kell időnként? -
MtHq
tag
válasz
l.skywalker #5 üzenetére
"Ezeknek beépítve nincs figyelmeztető jelzésük, ezért úgy negyed évente érdemes átmosni, mert a tű egy idő után megtelik trutyival és/vagy vízkővel."
Ezeknek is van beépítve jelzés, sárgán/narancssárgán kezd világítani zöld helyett. Van külön vízkőtelenítő programja, amivel ha átmosod, "kiüti" a jelzést.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #5 üzenetére
Most itt a boltban ahol dolgozok (direkt nem fogom írni az üzletlánc nevét, de 3 betűs) volt akció, hogy 10 doboz kapszula vásárlása esetén adtak ingyen egy kapszulás kávéfőzőt. 12 ezer környékén jött ki.
Gondolkodtam rajta, de hosszú távon nekem drága lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- ÚJ Assassins Creed Shadows - The Complete Official Guide - Collectors Edition
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest